Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Brđanka gostuje Trsteničanima

rss

23.10.2019. Milan Milojević

Debi Aleksinčana na futsal sceni.

FUTSAL: Brđanka gostuje Trsteničanima

U okviru drugog kola Regionalne lige FSRIS – grupa ''SEVER'', Aleksinčani u petak sa početkom od 20 i 30 časova gostuju u Trstenik, domaćoj ekipi ''Čaršija''. Nakon odložene utakmice prvog kola u Knjaževcu ovo će biti debi mlade ekipe iz Aleksinca. Na drugoj strani Trsteničani su u prvom kolu doživeli poraz u Varvarinu, pa i oni imaju svoju računicu za osvajanje prvih ovosezonskih bodova.

''Ove sezone imamo mladu i poletnu ekipu sa par iskusnijih igrača. U Trstenik idemo bez bele zastave, da se nadigravamo i pokušamo da osvojimo prve bodove u ovoj sezoni. Takođe ne sme da nas zavarava ubedljiv poraz Trsteničana u prvom kolu.'' - rekao je za naš sajt ambiciozni predsednik Aleksinčana Milan Đorđević.

 

Nakon odustajanja ekipe iz Dimitrovgrada došlo je do malog ''tumbanja'' u grupama regionalne lige. Tako su Niške ekipe Gvozdeni Puk i Niš 92 prebačene u grupu ''JUG'', dok je ekipa iz Babušnice vraćena kod Aleksinčana u grupi ''SEVER''.

 

Evo i kompletnog rasporeda 2.kola

 

Čaršija – Brđanka

Bor – Gurgusovac

Babušnica 2011 – Progres

Temnić – Ozren

 

Drugi naš predstavnik koji igra u trećoj futsal ligi ''ISTOK'', ekipa KMF ''Aleksinac 2015'', nakon poraza u prvom kolu u Bujanovcu od ekipe BSK-a, na svom parketu u sportskoj hali u Aleksincu dočekuje novajliju iz Pirota, ekipu Pirgosa, koja je u prvom kolu odložila svoju utakmicu.


# Trstenik futsal Brđanka KMF
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima