Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Додела пластеника и ваучера за унапређење пословања

rss

12.06.2012. Извор: Општина Алексинац, превод Алексинац.Нет

У сали Скупштине општине Алексинац сутра у 13 часова биће одржано потписивање уговора за доделу и монтажу пластеника, као и доделу ваучера за унапређење пословања у области израде промотивних материјала, у организацији Канцеларије за младе, а уз подршку Јуесејда.

Додела пластеника и ваучера за унапређење пословања

Наиме, општина Алексинац је преко Канцеларије за младе, а уз подршку јуесејдовог (USAID) Програма за јачање економске сигурности, недавно расписала три конкурса као подршку младим предузетницима и младим пољопривредницима.

Први конкурс односио се на доделу и монтажу пластеника младим пољопривредницима у Алексинцу који се већ баве пољопривредом у оквиру сопственог или породичног газдинства, као и онима који намеравају да прошире делатност за коју је неопходно поседовање пластеника.

Други конкурс је за постављање пластеника, док се трећи конкурс односио на доделу бесповратних вредносних ваучера у износу од 50.000 динара за унапређење пословања у области израде промотивних материјала, веб презентација и дефинисања визуелног идентитета фирми.

Прилику да добије пластенике имаће седморо младих пољопривредника, док ће ваучере за унапређење пословања добити шест младих предузетника.

video...

Коментара: 0


# Алексинац општина
@ 

[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима