Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Фестивал љубави и разних других ствари

rss

09.08.2015. Саша Марковић Гидра

Вишемесечна кампања, реклама, присутност на разним медијима, а и избор извођача, натерао ме је да са својом провереном екипицом кренем на завршно вече Love фестивала у Врњачкој Бањи.

Фестивал љубави и разних других ствари

Ово није само фестивал љубави, ја бих га назвао и фестивал неких алкохолних пића, нама теже доступних, Jack Daniels, Heineken, Smirnoff, по којима и бине носе назив.

Целокупан назив се налази на крају бањске променаде поред градског базена, а тик уз градског језерце, око којег се налази читав догађај.

Одмах у старту изненађен сам висином дневне улазнице на благајни од 1500 дин, али без обзира на то види се да је фестивал изузетно посећен, а самим тим и успешан.

Наша орјентација је JACK live бина где су наступали Atheist Rap, Mortal Kombat, Гоблини и Хладно пиво.

Читава прича око мене ме подсећа на ону која наша екипа не воли, а то је да за новац купујемо жетоне, а за жетоне храну и пиће. Али, то су нова времена, па то изгледа овако - за 500 дин добијате 4 жетона, за 1000 дин 8, за 1500 - 12 и тако у низу. Простом рачуницом пиво на точење 0.4 је 250 дин, лименка 300 дин, Smirnoff и Jack  0.33, 250 дин, па ко воли нека изволи.

Журка до јутра може да почне. Бендови су расположени, а ми у трансу. Овога пута вам ништа нећу писати о самој свирци, нека то остане само у сећању фанова ових бендова.

Иначе, читав фестивал се састоји из низа фестивалских зона, које имају за циљ промоцију културе младих и талентованих људи.

Ја, можда и нисам више тако млад, али сам некако нашао своје место. Чланови бендова које пратим су ионако старији од нас. Значи, има нас.

Ипак, морам да признам да, упркос различитим музичким жанровима, посебан акценат је бачен на електронске звуке и ласерке шоу програме.

Битно је да се фестивали одржавају. Лично ми се не свиђа мешање разлицитих жанрова на једном месту, али кога је сад брига за то, јер смо ми само сви деца из комшилука.

Саша Марковић Гидра.

 


# Љубав фестивал рок музика репортаже Саша Марковић Гидра Гидра Atheist Rap Фестивал љубави Саша Марковић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима