Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексинац.Нет на Зајечарској гитаријади

rss

05.01.2016. Саша Марковић Гидра

Добар спој позитивних вибрација рокенрола и вишедеценијска традиција, гаранција су да љубитеље доброг гитарског звука очекује највећи рок спектакл на Балкану, током 5 дана, на 5 бина, уз бројне пратеће садржаје и бонус програм изнанађења.

Алексинац.Нет на Зајечарској гитаријади

Почев од 1. јануара, комплети улазница за 50. Гитаријаду ће у претпродаји моћи да се купе по цени од 2.500 динара, а пред почетак Фестивала улазнице ће се продавати по пуној цени од 3.000 динара. Дневне улазнице  за програме 50. Гитаријаде продаваће се по цени од 1.000 динара.

Гитаријада ће се одржати до 26. до 30. јула ове године.

Евентим у овом тренутку има мрежу са више од 150 продајних места широм Србије и главним благајнама: Ушће шопинг центар, благајна у Дому омладине Београда, благајна КОМБАНК Арене, Билет центар и Новосадски Билет сервис, продају путем вебшопа на www.eventim.rs и www.tickets.rs, кол центар 0900 11 00 11. Уједно, повезаност ЦС Евентим са свим осталим пословницама фирме CTS EVENTIM AG & Co.KGaA Аустрија, омогућује продају улазница путем више од 10 хиљада продајних места широм Југоисточне Европе.

Добар спој позитивних вибрација рокенрола и вишедеценијска традиција најдуговечније манифестације ове врсте, гаранција су да 2016. године љубитеље доброг гитарског звука из целог региона очекује највећи рок спектакл на Балкану током 5 дана, на 5 бина, уз бројне пратеће садржаје и бонус програм изнанађења.

Музичка редакција Алексинац нет ће и овога пута имати свакодневно ексклузивне репортаже и извештаје са свих пет дана гитаријаде. Имамо у плану да оснујемо мали информативни центар за време гитаријаде, где ће мо се дружити са учесницима гитаријаде, али и са нашим суграђанима који ће се наћи на јубиларној 50 гитаријади.


# фестивал Алексинац.Нет информативни центар Гитаријада Зајечар Саша Марковић Гидра
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима