Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinac.Net na Zaječarskoj gitarijadi

rss

05.01.2016. Saša Marković Gidra

Dobar spoj pozitivnih vibracija rokenrola i višedecenijska tradicija, garancija su da ljubitelje dobrog gitarskog zvuka očekuje najveći rok spektakl na Balkanu, tokom 5 dana, na 5 bina, uz brojne prateće sadržaje i bonus program iznanađenja.

Aleksinac.Net na Zaječarskoj gitarijadi

Počev od 1. januara, kompleti ulaznica za 50. Gitarijadu će u pretprodaji moći da se kupe po ceni od 2.500 dinara, a pred početak Festivala ulaznice će se prodavati po punoj ceni od 3.000 dinara. Dnevne ulaznice  za programe 50. Gitarijade prodavaće se po ceni od 1.000 dinara.

Gitarijada će se održati do 26. do 30. jula ove godine.

Eventim u ovom trenutku ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije i glavnim blagajnama: Ušće šoping centar, blagajna u Domu omladine Beograda, blagajna KOMBANK Arene, Bilet centar i Novosadski Bilet servis, prodaju putem vebšopa na www.eventim.rs i www.tickets.rs, kol centar 0900 11 00 11. Ujedno, povezanost CS Eventim sa svim ostalim poslovnicama firme CTS EVENTIM AG & Co.KGaA Austrija, omogućuje prodaju ulaznica putem više od 10 hiljada prodajnih mesta širom Jugoistočne Evrope.

Dobar spoj pozitivnih vibracija rokenrola i višedecenijska tradicija najdugovečnije manifestacije ove vrste, garancija su da 2016. godine ljubitelje dobrog gitarskog zvuka iz celog regiona očekuje najveći rok spektakl na Balkanu tokom 5 dana, na 5 bina, uz brojne prateće sadržaje i bonus program iznanađenja.

Muzička redakcija Aleksinac net će i ovoga puta imati svakodnevno ekskluzivne reportaže i izveštaje sa svih pet dana gitarijade. Imamo u planu da osnujemo mali informativni centar za vreme gitarijade, gde će mo se družiti sa učesnicima gitarijade, ali i sa našim sugrađanima koji će se naći na jubilarnoj 50 gitarijadi.

Komentara: 0


# festival Aleksinac.Net informativni centar Gitarijada Zaječar Saša Marković Gidra
@aleksinacnet @


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima