Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Седница Штаба за ванредне ситуације: Све је спремно за предстојећу зиму

rss

21.10.2020. Општина Алексинац

Седница Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац одржана је у сали Скупштине општине Алексинац, дана 20.10.2020. године, са почетком у 13,00 часова. Седницу је отворио и њоме председавао Далибор Радичевић, командант Штаба и констатовао да седници присуствују 20 чланова Штаба, те да постоји кворум за рад и одлучивање.

Седница Штаба за ванредне ситуације: Све је спремно за предстојећу зиму

Извештај о тренутној епидемиолошкој ситуацији на територији општине Алексинац поднели су др Сретен Вујошевић, заменик директора Опште болнице Алексинац, др Родољуб Живадиновић, директор Дома здравља Алексинац и Милан Терзић, секретар Црвеног Крста Алексинац и констатовано је да је на територији општине Алексинац епидемиолошка ситуација стабилна.

Штабу за ванредне ситуације општине Алексинац стигао је и допис Управе за ванредне ситуације у Нишу о анализи стања, спремности и припрема општинских јавних предузећа за предстојећу зиму 2020/21. За реч су се јавили директори јавних предузећа и том приликом констатовано је да су јавна предузећа припремљена и спремна за предстојећу зиму.

Донети су закључци о давању сагласности у вези организације републичког такмичења у стоном тенису 29. и 30. октобра 2020. године и манифестације Културно стваралаштво на селу уз поштовање прописаних мера заштите приликом одржавања наведених манифестација.


# председник општине Далибор Радичевић Родољуб Живадиновић јавна предузећа штаб за ванредне ситуације Сретен Вујошевић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима