Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sednica Štaba za vanredne situacije: Sve je spremno za predstojeću zimu

rss

21.10.2020. Opština Aleksinac

Sednica Štaba za vanredne situacije opštine Aleksinac održana je u sali Skupštine opštine Aleksinac, dana 20.10.2020. godine, sa početkom u 13,00 časova. Sednicu je otvorio i njome predsedavao Dalibor Radičević, komandant Štaba i konstatovao da sednici prisustvuju 20 članova Štaba, te da postoji kvorum za rad i odlučivanje.

Sednica Štaba za vanredne situacije: Sve je spremno za predstojeću zimu

Izveštaj o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na teritoriji opštine Aleksinac podneli su dr Sreten Vujošević, zamenik direktora Opšte bolnice Aleksinac, dr Rodoljub Živadinović, direktor Doma zdravlja Aleksinac i Milan Terzić, sekretar Crvenog Krsta Aleksinac i konstatovano je da je na teritoriji opštine Aleksinac epidemiološka situacija stabilna.

Štabu za vanredne situacije opštine Aleksinac stigao je i dopis Uprave za vanredne situacije u Nišu o analizi stanja, spremnosti i priprema opštinskih javnih preduzeća za predstojeću zimu 2020/21. Za reč su se javili direktori javnih preduzeća i tom prilikom konstatovano je da su javna preduzeća pripremljena i spremna za predstojeću zimu.

Doneti su zaključci o davanju saglasnosti u vezi organizacije republičkog takmičenja u stonom tenisu 29. i 30. oktobra 2020. godine i manifestacije Kulturno stvaralaštvo na selu uz poštovanje propisanih mera zaštite prilikom održavanja navedenih manifestacija.

Komentara: 2


# predsednik opštine Dalibor Radičević Rodoljub Živadinović javna preduzeća štab za vanredne situacije Sreten Vujošević
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+18) (-)

  irena 25.10.2020.
  Postoji zvanicni sajt opstine Aleksinac ali nikada tu niste mogli da procitate trenutno stanje na teritoriji opstine Aleksinac kada je rec o obolelima od korone. Z A S T O?

  To je trebalo vec prvog dana da se o objavljuje na sajtu a ne da se u carsiji nagadja, prepricava, prica, prenosi, uvelicava i da se Aleksincani pitaju kakvo je stanje u opstini.

 • (+5) (-)

  Ima li neko????? 05.11.2020.
  MOŽE LI NEKO DA SE OBRATI ALEKSINČANIMA I KAŽE KAKVA JE ZDRAVSTVENA SITUACIJA U NAŠEM GRADU?
  DA LI SU SVI ČELNICI MUTAVI?
  SRAM VAS BILO!!!!!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima