Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Седница Штаба за ванредне ситуације: бесплатне маске за ОШ Смех и суза и ПИО фонд

rss

17.07.2020. Општина Алексинац

Данас је у сали Скупштине општине Алексинац одржана седница Штаба за ванредне ситуације за територију општине Алексинац.

Седница Штаба за ванредне ситуације: бесплатне маске за ОШ Смех и суза и ПИО фонд

Усвојен је закључак према коме ће ПИО фонду - филијали Ниш - испостави Алексинац и ОШ Смех и суза бити дистрибуиран одређен број заштитних маски и дезинфекционих средстава у циљу спречавања ширења инфекције изазване вирусом „Covid-19“.

На крају седнице усвојен је и закључак, према коме ће од 20.07.2020. године бити затворена група целодневног боравка ПУ ЛАНЕ у Житковцу, због непосредне близине Covid амбуланте и малог броја деце која тренутно користе услуге установе.

Чланови Штаба усвојили су и закључак о примењивању мера Владе Републике Србије, прописане Уредбом о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести „Covid-19“.

Седницом је председавао Ненад Станковић, командант Штаба. Поред чланова Штаба у ужем саставу, састанку је присуствовао и Далибор Радичевић, посланик у Народној скупштини Републике Србије.

Извештај о спровођењу мера заштите поднели су: др Горан Видић, директор Општe болнице и др Родољуб Живадиновић, директор Дома здравља Алексинац.


# Далибор Радичевић Родољуб Живадиновић Ненад Станковић Горан Видић коронавирус
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима