Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sednica Štaba za vanredne situacije: besplatne maske za OŠ Smeh i suza i PIO fond

rss

17.07.2020. Opština Aleksinac

Danas je u sali Skupštine opštine Aleksinac održana sednica Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Aleksinac.

Sednica Štaba za vanredne situacije: besplatne maske za OŠ Smeh i suza i PIO fond

Usvojen je zaključak prema kome će PIO fondu - filijali Niš - ispostavi Aleksinac i OŠ Smeh i suza biti distribuiran određen broj zaštitnih maski i dezinfekcionih sredstava u cilju sprečavanja širenja infekcije izazvane virusom „Covid-19“.

Na kraju sednice usvojen je i zaključak, prema kome će od 20.07.2020. godine biti zatvorena grupa celodnevnog boravka PU LANE u Žitkovcu, zbog neposredne blizine Covid ambulante i malog broja dece koja trenutno koriste usluge ustanove.

Članovi Štaba usvojili su i zaključak o primenjivanju mera Vlade Republike Srbije, propisane Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti „Covid-19“.

Sednicom je predsedavao Nenad Stanković, komandant Štaba. Pored članova Štaba u užem sastavu, sastanku je prisustvovao i Dalibor Radičević, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Izveštaj o sprovođenju mera zaštite podneli su: dr Goran Vidić, direktor Opšte bolnice i dr Rodoljub Živadinović, direktor Doma zdravlja Aleksinac.


# Dalibor Radičević Rodoljub Živadinović Nenad Stanković Goran Vidić koronavirus
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima