Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Поплављен вртић Лане у Мишићевој

rss

20.11.2014. Д. Остојић

Кога је то киша изненадила у јесен, па је скинут кров изазвао поплаву.

Поплављен вртић Лане у Мишићевој

 Јављају нам се родитељи, једни брину, други критикују:

"Поплављен је део спрата у Мишићевој и електричне инсталације су под водом. Страх ме да не избије неки пожар. Децу су нам стрпали у једну собу, педесетак детета је јуче било у једној учионици. Тамо влада прави џумбус. Лавори на све стране." завршава наш саговорник.

Коментара: 3


# поплава Лане ПУ вртић кров
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-3)

    marina 20.11.2014.
    Pa to direktorka zuri da se zavrsi nadogradnja sto pre.Naravno da bi mogla da zaposli jos koju komsiku i drugaricu.Jadnica.Ali istini za volju,vrtic nikada bolje nije fukcionisao.Vise niko s"nikim ne razgovara.Za sve je kriva sadasnja preintelegentna dir.i njeni poltroniT.L.M.B.C.T2.M.Sreca u nesreci je sto sadasnja dir. ima alternativu kad je smene.Mikrofon je tu. Uvek moze da peva.Jer pevaljka uvek ostaje pevaljka, bez obzira na predjene kilometre.Samo ga cvrsto drzi kad te smene i boli te uvo za sve,mislim na mikrofon.

  • (+1) (-0)

    Ivan 20.11.2014.
    Čujemo da je gradjevinska inspekcija naredila da se vrati krov iznad dela gde su deca. Danas je krov vracen, ko zna sta bi bili.

  • (+1) (-0)

    ma kad Viki zapeeeeeva 20.11.2014.
    zaboravicete na sve muke!!!!! Dajte joj mikrofon jer to najbolje zna da radi!!!!!!! Jos kad se roditelji ''razvesele''pa daju koju paru,eto,zacas novi vrtic!!!!!!!


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима