Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Poplavljen vrtić Lane u Mišićevoj

rss

20.11.2014. D. Ostojić

Koga je to kiša iznenadila u jesen, pa je skinut krov izazvao poplavu.

Poplavljen vrtić Lane u Mišićevoj

 Javljaju nam se roditelji, jedni brinu, drugi kritikuju:

"Poplavljen je deo sprata u Mišićevoj i električne instalacije su pod vodom. Strah me da ne izbije neki požar. Decu su nam strpali u jednu sobu, pedesetak deteta je juče bilo u jednoj učionici. Tamo vlada pravi džumbus. Lavori na sve strane." završava naš sagovornik.

Komentara: 3


# poplava Lane PU vrtić krov
@



 

▲ ▼ [+][-]


 • (+14) (-3)

  marina 20.11.2014.
  Pa to direktorka zuri da se zavrsi nadogradnja sto pre.Naravno da bi mogla da zaposli jos koju komsiku i drugaricu.Jadnica.Ali istini za volju,vrtic nikada bolje nije fukcionisao.Vise niko s"nikim ne razgovara.Za sve je kriva sadasnja preintelegentna dir.i njeni poltroniT.L.M.B.C.T2.M.Sreca u nesreci je sto sadasnja dir. ima alternativu kad je smene.Mikrofon je tu. Uvek moze da peva.Jer pevaljka uvek ostaje pevaljka, bez obzira na predjene kilometre.Samo ga cvrsto drzi kad te smene i boli te uvo za sve,mislim na mikrofon.

 • (+1) (-0)

  Ivan 20.11.2014.
  Čujemo da je gradjevinska inspekcija naredila da se vrati krov iznad dela gde su deca. Danas je krov vracen, ko zna sta bi bili.

 • (+2) (-0)

  ma kad Viki zapeeeeeva 20.11.2014.
  zaboravicete na sve muke!!!!! Dajte joj mikrofon jer to najbolje zna da radi!!!!!!! Jos kad se roditelji ''razvesele''pa daju koju paru,eto,zacas novi vrtic!!!!!!!


[ Dodaj komentar ]





{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}