Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Заказана 11. седница СО Алексинац

rss

11.12.2012. извор: Општина Алексинац

Председник Скупштине општине Алексинац Грујица Вељковић заказао је за понедељак, 17. децембар, последњу редовну седницу СО у овој години. Пред алексиначким одборницима наћи ће се дневни ред од 34 тачке.

Заказана 11. седница СО Алексинац

Најпре ће на разматрање и усвајање бити стављени Извештај о оствареним приходима и извршеним расходима буџета општине Алексинац за период од 1. јануара до 30. септембра ове године, Предлог одлуке о Изменама и допунама Одлуке о буџету за 2012. годину, као и Предлог Одлуке о буџету општине Алексинац за 2013. годину.

Одборници ће на својој 11. седници разматрати и предлоге решења на измене и допуне Програма пословања у овој, и Програме пословања у наредној години свих јавних предузећа и установа.

На поменутој седници биће речи и о комуналним таксама, накнади за коришћење грађевинског земљишта, као и о ослобађању плаћања пореза на имовину за пољопривредно и шумско земљиште.

Скупштина би на последњем редовном заседању у овој години требало да да сагласност и на формирање буџетских фондова за развој пољопривреде и за заштиту животне средине општине Алексинац.

На самом крају, др Родољуб Живадиновић поднеће Извештај о току епидемије жутице у нашој општини.

Коментара: 1


# буџет општина скупштина Родољуб Живадиновић дневнице седница
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Miki 15.12.2012.
    Ma batalite vise da mlatite praznu slamu nego dovedite neke investitore u Aleksinac,zaposlite ljude da rade nesto.Pocnite da mislite malo za buducnost Aleksinca i okoline a ne kako ce te vase dzepove da napunite.


[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима