Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У Алексинцу Палма јачи од Дачића?

rss

03.02.2016. Д. Остојић

Након конвенције Јединствене Србије у Алексинцу, многима који познају политичко стање у Алексинцу се поставља отворено питање

У Алексинцу Палма јачи од Дачића?

Да ли је после Јагодине, Алексинац друго место у Србији у коме је Палма победио свог коалиционог партнера Ивицу Дачића?

"Одбор Јединствене Србије је до скоро имао 750 чланова, али и поред турбуленција у одбору и доласка новог руководства, одбор је одржан и увећан са још близу 500 нових чланова. Јединствена Србија у Алексинцу постаје друга по снази политичка партија, одмах иза СНС" истиче Б.М.

С друге стране, има и другачијих размишљања, која кажу да је народу интересантно све што је ново и да страначки скуп у Дому културе не може бити адекватно мерило:

"Препуна сала Дома културе не мора да значи да је ту било само оних који подржавају Палму, већ је доста било и оних који су дошли да чују шта ће Палма рећи, јер је Палма својеврстан шоумен, и увек је занимљиви и јавности и оном кругу људи који га цене због успеха које је постигао у Јагодини. Иако многи тврде да је Палмина подршка у Алексинцу већа од оне коју има СПС, нема озбиљних истраживања која би то потврдила или демантовала." истиче Г.К.


# СПС Јединствена Србија Драган Марковић Палма
@socijalisti @JS_domacinski @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима