Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дачић у посети Алексинцу

rss

29.03.2016. Информативна служба ОО СПС-а Алексинац

Ивица Дачић, председник СПС је, са истакнутим функционерима коалиције око СПС-а, посетио данас Алексинац.

Дачић у посети Алексинцу

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, у оквиру изборне кампање, са делегацијом у којој су били Драган Марковић Палма, министар Александар Антић, председница Извршног одбора ГО СПС-а Диана Вукомановић и остали високи функционери Социјалистичке партије, као и представници Нишавског округа, посетио је данас наш град.

У просторијама Туристичке организације Алексинац, у изузетно пријатној атмосфери, имао је сусрет са представницама лепшег пола, које ближе упознао са залагањима социјалиста за што боље и равноправно учешће жена у свим областима живота и рада.

Председник Ивица Дачић је у граду имао сусрете са одушевљеним грађанима Алексинца.

Посета је завршена посетом фабрици Грамер, где је после обиласка радника у погонима. Уследио и посебан сусрет са директором фабрике Г-дином Гионеом.

Сам ток посете побудио је велико интересовања грађана Алексинца који су се окупили у великом броју, и са пуно интересовања пропратили посету председника Социјалистичке партије, а све то само потврђује да социјалисти у Алексинцу уживају велико поверење и да ће на наредним изборима имату пуну подршку.


# СПС Ивица Дачић избори Грамер Пјерлуиђи Гионе Јединствена Србија Дијана Вукомановић Александар Антић Драган Марковић Палма
@socijalisti @Pier_Ghione @JS_domacinski @vukomand @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима