Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дачић у посети Алексинцу

rss

29.03.2016. Информативна служба ОО СПС-а Алексинац

Ивица Дачић, председник СПС је, са истакнутим функционерима коалиције око СПС-а, посетио данас Алексинац.

Дачић у посети Алексинцу

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, у оквиру изборне кампање, са делегацијом у којој су били Драган Марковић Палма, министар Александар Антић, председница Извршног одбора ГО СПС-а Диана Вукомановић и остали високи функционери Социјалистичке партије, као и представници Нишавског округа, посетио је данас наш град.

У просторијама Туристичке организације Алексинац, у изузетно пријатној атмосфери, имао је сусрет са представницама лепшег пола, које ближе упознао са залагањима социјалиста за што боље и равноправно учешће жена у свим областима живота и рада.

Председник Ивица Дачић је у граду имао сусрете са одушевљеним грађанима Алексинца.

Посета је завршена посетом фабрици Грамер, где је после обиласка радника у погонима. Уследио и посебан сусрет са директором фабрике Г-дином Гионеом.

Сам ток посете побудио је велико интересовања грађана Алексинца који су се окупили у великом броју, и са пуно интересовања пропратили посету председника Социјалистичке партије, а све то само потврђује да социјалисти у Алексинцу уживају велико поверење и да ће на наредним изборима имату пуну подршку.

Коментара: 26


# СПС Ивица Дачић избори Грамер Пјерлуиђи Гионе Јединствена Србија Дијана Вукомановић Александар Антић Драган Марковић Палма
@socijalisti @Pier_Ghione @JS_domacinski @vukomand @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-4)

    Srbin je pametan,Srbin nije proklet.... 29.03.2016.
    Kažu neki da je bilo i Aleksinčana medju posmatračima, i to u sasvim pristojnom broju,,kako kažu, preko 50 njih su izbrojali.Kažu da je Ministar spoljnih poslova, eksplicitno oćutao, da i Srbija nakon ulaska 01.01.2017 godine Crne gore u NATO alijansu ukoliko pobede političke partije koje su za EUROATLANTSKE INTEGRACIJE ima velike šanse da postane članica NATO saveza. Zašto je to gospodin Ministar oćutao,valjda da one penzionere na minitgu ne podseti da je taj NATO pakt bombardovao Aleksinac više puta i broj žrtava je srazmerno broju stanovnika stravičan....Ali dobro, narod treba sam da odluči...naš narod nepogrešivo dobro zna za koga da glasa,stanje u Srbiji dana 29.03.2016-te godine to evidenno ukazuje....

  • (+1) (-5)

    Boban 29.03.2016.
    Nasa ljubav prema Dacicu i SPS-u je toliko velika da nam njihovo prisustvo u gradu nije potrebno.

  • (+1) (-4)

    retribution 29.03.2016.
    у изузетно пријатној атмосфери, имао је сусрет са представницама лепшег пола, које ближе упознао са залагањима социјалиста за што боље и равноправно учешће жена у свим областима живота и рада. JBT.

  • (+1) (-48)

    svasta 29.03.2016.
    Ovako se drzi pravi miting i predstavljanje.Bez previse buke ,kulturno.Kaze se narodu sta se nudi i toliko.Gradjeni znaju sada za koga da glasaju.3 SPS.

  • (+1) (-12)

    Miki 29.03.2016.
    SPS=OTIS
    Da li je OTIS u vlasnistvu SPS-a?Da li je pitao Dacic gde radi cerka od direktorice Otis-a?Da li je prosao ulicom Dusana Trivunca?Da li zna za rasulo u aleksinackom SPS-u? P A L M A J E ZAKON ! ! !

  • (+1) (-9)

    Markoni-DS 29.03.2016.
    Ne mogu a da ne prokomentarišem ovaj prilog. Politička borba podrtazumeva svaku vrstu političkog angažovanja. Međutim, smatram, da korišćenje usluga OTIS-a,(kao javnog preduzeća) ne treba da bude angažovano u ove svrhe. Ljudi, mali smo grad. I svakog dana se srećemo i pozdravljamo kao da smo svoji. A tako i treba. Malo smo mesto da bi se zarad politike zamerali. Svi smo u nekim ( da tako kažem) kumovskim, prijateljskim ili rođačkim odnosima. Svi se "kao" borimo za VLAST. U stvari, borimo se kao Zvezda i Partizan da budemo prvaci u ovoj jadnoj opštini. OTIS treba da se bavi sportom i turizmom. Koliko vidim, VAŠ predsednik kao i predsednik JS, TEŠKO DA MOGU TIME DA SE BAVE.

  • (+1) (-24)

    Milovan 29.03.2016.
    Samo da vam kazem na vreme, da ne brinete - prvi ce ovde da bude sns a posle verovatno ovi. Kad to saberete, vlast ce da vrse ove dve stranke. Vi, ostali, cao. bezveze se mucite poneki ivane, dusane, bobane, marko....mahnuce vam u prolazu. vise srece drugi put. 2020.

  • (+1) (-1)

    i sta sad 30.03.2016.
    Za kratko vreme u Aleksinac dođe toliko vodećih stranačkih ličnosti no z a celu godinu do sada. Nadam se da su barem primetili u kakvoj su sredini boravili. A o to što se nestrnačke prostorije koriste za promocije stranaka (osim Doma kulture - gde nekako to i moze da se smatra normalnim mestom za takve stvari) bi trebalo da porazmisle i sami gostujuci političari koji se kunu u depolitizaciju društva...U Aleksincu vlada samovolja i to ne samo u SPS-u več skoro u svim vladajucim strankama. Gacaćemo mi jos po blatu, i sklanjati se bahatim vlastodrscima ako dobro ne razmislimo 24. aprila. Umesto sto se bavimo visokom politikom trebalo bi izabrati pravo Opštinsko rukovodstvo koje će jednom početi da stvarno nešto radi za ovaj grad. Jer, budimo realni nisu nama krivi predsednici vlada i drzavni funkcioneri što ne mozemo proći ulicama od nepropisno parkiranih automobila i bahatih taksista, što gacamo po blatu u samom centru već šest meseci...što nam se kontejneri prelivaju a groblja liče na dzungle...To ne rešavaju drzavni već lokalni funkcioneri...Ovi dođu i prođu a mi ostajemo tu gde jesmo...sa onima kojima damo svoje poverenje da ovaj naš jadni i gladni grad učine dostojim zivljenja.

  • (+1) (-2)

    Zoran Duca Zlatkovic 30.03.2016.
    Sto neobidje crepanu, otpad deligrad, pivaru, skolu na brdjanci ...

  • (+1) (-3)

    Ocigledno 30.03.2016.
    Koliko su domacinski vladali, mozemo videti ako obidjemo "industrijsku" zonu Aleksinca.

  • (+1) (-5)

    Koferce 30.03.2016.
    Naslusacemo se mi svakakvih obecanja od socijalista. Nije im prvi put...

  • (+1) (-2)

    Goran 30.03.2016.
    ЛАЖНИ ЧОВЕК, ЛАЖНИ ЛЕВИЧАР, ВЕЛЕИЗДАЈНИК И ОКУПАТОРСКА СЛУГЕРАЊА ПОЧЕО КАМПАЊУ ПЕВАЊЕМ ПАРТИЗАНСКИХ ПЕСАМА?! http://www.srbijadanas.net/lazni-covek-lazni-levicar-veleizdajnik-i-okupatorska-slugeranja-poceo-kampanju-pevanjem-partizanskih-pesama/

  • (+1) (-5)

    swab 30.03.2016.
    ZASTO G.DACIC NIJE OBISAO INTERNAT DA SE UPOZNA SA STANJEM, MISLIM FINANSIJSKIM, JER DIREKTOR SAMO ODABRANIMA DAJE 30% NAGRADE, A NAJBOLJI RADNIK JE SEF KUHINJE KOJI ZA ZAKASNJAVANJE DOBIJA NAGRADU. TO JE JEDINSTVEN PRIMER. PITAJTE ZASTO?

  • (+1) (-17)

    Palmin Jagodinac 30.03.2016.
    Da li je tacna vest da je nasem predsedniku Goranu Petkovicu zvanom Kesar bio zabranjen ulaz u kancelariju Otisa kada je dolazio Dacic?
    ko je ponizio 2700 clanova nase partije?
    Zasto se nase rukovodstvo ne oglasi po tom pitanju?
    Valjda i mi Palmini clanovi imamo neko dostojanstvo.
    Hvala
    Misa

  • (+1) (-5)

    Swaner 30.03.2016.
    2700 clanova. Hahahahahhahhahah.

  • (+1) (-1)

    Dokle vise???? 31.03.2016.
    Da da tacno je da je ulaz predsedniku JS bio zabranjen. Čedina kumica se mnogo zanela, nije joj dovoljno sto je i ćerku zaposlila pa se sada ponasa kao da je OTIS njeno privatno vlasnistvo. A za one koji neznaju JS i SPS u Aleksincu nisu u koaliciji. Pa je mozda to bilo naredjenje potpredsednika Čedice ;)

  • (+1) (-1)

    Mira 31.03.2016.
    Naravno da je Milenica to uradila,koja i sama nagovestava da ce biti buduca predsednica SPS-a.

  • (+1) (-2)

    Ivan 31.03.2016.
    Zabranila svima pod izgovorom da su zene organizovale docek, a na kontu toga uvela svoje kompletno rukovodstvo a vi sto ste nosili majce i balone stojite napolju ako vam je!!!!

  • (+1) (-2)

    Evo dokle!!! 31.03.2016.
    Zabranila ulaz predsedniku JS-a, cerku pored zaposljenja smestila i na listu sps-a kao prvu damu, sto znaci planira je da bude direktorka i ona, Dacica odveli u Gramer da se slikaju sa njim, u fabrici koja radi godinama, nije mi jasno kave veze ima Dacic sa Gramerom, ili je to mozda zbog kuma Cede koji ima vec dogovor sa Nesom i za narednu vlast sta da bude......... Pitate dokle, pa dok se svi ne smeste ponovo u fotelje!!!!

  • (+1) (-3)

    Igrala se deca i slikale se mame 31.03.2016.
    Mame su obukle svoje nove crvene haljine cerke su mahale crvenim balonima pa njihovoj radosti nema kraja slikale se .... Vredne aktivistkinje napravile kiflice Ceda je strpljivo pozirao i sve to u njihovom otisu tj to je tica prostorije otisa su na drugoj adresi.SRAM VAS BILO SRAMOTA.Da ironija bude vec od bombardovanja pa do dana danasnjeg dolaze nam delegacije sps pa oni su stalno neciji koalicioni partneri pa i ceda je u medjuvremenu porastao i
    stasao da bude prvi covek sps a u Aleksincu a ako se ova tradicija nastavi skolena na koleno s majke na cerku .....nama koji ne masemo crvenim balonima ispred otisa mislim da se crno pise

  • (+1) (-1)

    Labrador 31.03.2016.
    E Moj druze Cedo , o tebi konkretno nemam lose misljenje dobar si mlad i perspektivan ,nadam se josuvek neiskvaren ,a lo dok su ti u vrhu stranke dva galeba bela i crvena Milena sto smatra da je OTIS njena licna svojina neces se ti leba najesti kao lider OO SPS, razjuri bre to i okupi mlade ljude kojima ces ti biti lider koji te cene i postuju i sa kojima mozes da funkcionises normalo ,to ti je jedini izlaz inace ovako brzo ces otici u istoriju zahvaljujuci ovima koji ti nabijaju noz u ledja kad god im se ukaze prilika...

  • (+1) (-7)

    Pitanje za g. Ostojica? 01.04.2016.
    G. Ostojicu zbog cega nema na svim vestima opcije dodaj komentar?
    Imao bih puno toga da kazem na pojednine vesti. Poput one gde se spopinje odgovorbo za Aleksinac.
    Da li se bojite negativnih kritika?
    Nemojte selektivno da radite posao. Ne mogu svi da budu za vas i uz vas.

  • (+1) (-1)

    Dragan 01.04.2016.
    Kupovina...
    Da li je moguce da drugovi i drugarice iz Sps-a kupuju sportsku opremu i obecavaju brda i doline sportskim kolektivima.Pitam se odakle sad novac.Ravnaju se fudbalski tereni masinama iz JP PUTEVI.Ko im ne obeca glasove ne radi im se teren.Ko je odgovoran za sve to i da li je sve planirano u budzet opštine za 2016.god.Ko je finansirao "zakusku" kad je otvorena pošta u Gredetinu?Kako je moguce da sad ima novac za sve to sto rade?Obecavaju se radna mesta...Drugovi i drugarice više ne glasam...

  • (+1) (-0)

    swab 01.04.2016.
    Sramota sta se radi u internatu.Gde su nadlezne sluzbe i inspekcije. U prosveti smanjenje a kuvaricama povecanje. Dejane ljubav nije jeftina, idu izbori pa vidi gde ces. Napisao bih jos mnogo toga ali ne volim da ti cita zena.

  • (+1) (-0)

    Baja 02.04.2016.
    sTVARNO Gosp Ostojicu pustite komentare ispod svakog teksta.Intervju sa Stambolijom je bio odlican ali toliko toga moze da se podpuni komentarima i da se tako dodje d o ISTINE,istina je jedna.

  • (+1) (-0)

    cvele 23.04.2016.
    a koferce???????eee...svinjce iz zitoradju!!!!!!!!!!


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима