Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

U Aleksincu Palma jači od Dačića?

rss

03.02.2016. D. Ostojić

Nakon konvencije Jedinstvene Srbije u Aleksincu, mnogima koji poznaju političko stanje u Aleksincu se postavlja otvoreno pitanje

U Aleksincu Palma jači od Dačića?

Da li je posle Jagodine, Aleksinac drugo mesto u Srbiji u kome je Palma pobedio svog koalicionog partnera Ivicu Dačića?

"Odbor Jedinstvene Srbije je do skoro imao 750 članova, ali i pored turbulencija u odboru i dolaska novog rukovodstva, odbor je održan i uvećan sa još blizu 500 novih članova. Jedinstvena Srbija u Aleksincu postaje druga po snazi politička partija, odmah iza SNS" ističe B.M.

S druge strane, ima i drugačijih razmišljanja, koja kažu da je narodu interesantno sve što je novo i da stranački skup u Domu kulture ne može biti adekvatno merilo:

"Prepuna sala Doma kulture ne mora da znači da je tu bilo samo onih koji podržavaju Palmu, već je dosta bilo i onih koji su došli da čuju šta će Palma reći, jer je Palma svojevrstan šoumen, i uvek je zanimljivi i javnosti i onom krugu ljudi koji ga cene zbog uspeha koje je postigao u Jagodini. Iako mnogi tvrde da je Palmina podrška u Aleksincu veća od one koju ima SPS, nema ozbiljnih istraživanja koja bi to potvrdila ili demantovala." ističe G.K.


# SPS Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma
@socijalisti @JS_domacinski @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima