Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Шутановац у посети изборном штабу ДС

rss

09.04.2016. Д. Остојић

Драган Шутановац је посетио Алексинац и изборни штаб Демократске странке. У разговору са активистима ДС-а предочио је најновије информације које се тичу плана кампање Демократске странке, и онога шта демократе очекују од ових избора.

Шутановац у посети изборном штабу ДС

У изјави за Алексинац Нет Шутановац је прокоментарисао свој долазак:

"У Алексинац често долазим, јер су у алексиначком ДС-у, вредне демократе и моји пријатељи. Радује ме позитивна атмосфера у одбору, јер видим да у изборном штабу има заиста вредних људи. Драго ми је да се опозиција у Алексинцу ујединила и сигуран сам да ће заједничким снагама успети да смене локалну власт напредњака и социјалиста."

Долазак Шутановца искористили смо и да га замолимо за кратак коментар стања у српској економији. Део изјаве преносимо за наше читаоце:

"Стање у буџету је заиста лоше, Вучић је Србију задужио за нових 10 милијарди. Све што је покушао да среди додатно је уништено, задњи случај је случаје Железаре, која је продата за 40 милиона долара, а само залихе Железаре су биле 150 милиона долара. У буџет Србије, премијер је сакрио 165 милиона долара, којим преко уговора о привременим и повременим пословима запослио преко 40.000 чланова СНС, од којих сад очекује да раде кампању." каже Шутановац.


# ДС буџет избори Драган Шутановац Алексинац.Нет
@demokrate @SutanovacDragan @aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима