Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Šutanovac u poseti izbornom štabu DS

rss

09.04.2016. D. Ostojić

Dragan Šutanovac je posetio Aleksinac i izborni štab Demokratske stranke. U razgovoru sa aktivistima DS-a predočio je najnovije informacije koje se tiču plana kampanje Demokratske stranke, i onoga šta demokrate očekuju od ovih izbora.

Šutanovac u poseti izbornom štabu DS

U izjavi za Aleksinac Net Šutanovac je prokomentarisao svoj dolazak:

"U Aleksinac često dolazim, jer su u aleksinačkom DS-u, vredne demokrate i moji prijatelji. Raduje me pozitivna atmosfera u odboru, jer vidim da u izbornom štabu ima zaista vrednih ljudi. Drago mi je da se opozicija u Aleksincu ujedinila i siguran sam da će zajedničkim snagama uspeti da smene lokalnu vlast naprednjaka i socijalista."

Dolazak Šutanovca iskoristili smo i da ga zamolimo za kratak komentar stanja u srpskoj ekonomiji. Deo izjave prenosimo za naše čitaoce:

"Stanje u budžetu je zaista loše, Vučić je Srbiju zadužio za novih 10 milijardi. Sve što je pokušao da sredi dodatno je uništeno, zadnji slučaj je slučaje Železare, koja je prodata za 40 miliona dolara, a samo zalihe Železare su bile 150 miliona dolara. U budžet Srbije, premijer je sakrio 165 miliona dolara, kojim preko ugovora o privremenim i povremenim poslovima zaposlio preko 40.000 članova SNS, od kojih sad očekuje da rade kampanju." kaže Šutanovac.


# DS budžet izbori Dragan Šutanovac Aleksinac.Net
@demokrate @SutanovacDragan @aleksinacnet @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima