Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Сплеткарење око подршке Николићу или Вучићу

rss

26.01.2016. Редакција

Ових дана су се у појединим медијима појавиле фотографије спискова којима се чланови СНС у Алексинцу изјашњавају да ли пружају подршку Томиславу Николићу или Александру Вучићу.

Сплеткарење око подршке Николићу или Вучићу

Наиме, одавно је познато да се чланство декларише по подршци актуелном председнику Србије Томиславу НИколићу, или његовом наследнику на место председника странке и председнику Владе Александру Вучићу. Иако јавна декларација такве поделе никада није изашла у јавност, незванично се шушка о све већој подели.

 

Којем ће се царству приволети алексиначки СНС?

Алексиначки СНС нема проблем како победити на предстојећим изборима, већ их мучи наизглед много мањи проблем, којем се царству приклонити након раскола странка на Вучићеве и Томине?

"У странци смо сви свесни да ће једног тренутка доћи на ред и то питање, ко ће кренути путем Александра Вучића, а ко табору Томе Николића. Како сад ствари стоје огроман број људи је за Вучића, можда један заиста мали број људи је спреман да јавно изрази лојалност Томи Николићу" тврди наш саговорник у СНС-у.

Додаје да највећу дилему, или боље рећи грижу савести, има управо председник одбора СНС у Алексинцу, Ненад Станковић:

"Станковић је оснивач СНС-а, добро је свима познато да је Тома Николић први одбор странке направио баш у Алексинцу, и то управо са Станковићем и њему најближим људима" истиче наш саговорник.

Сви они који су се прикључили тада новоформираној странци, су доста ризиковали и жртвовали када су 2008. године донели одлуку да пођу за Томом Николићем, а пре свих Ненад Станковић, који је до тада важио за најближег саговорника Милована Радовановића, лидера СРС у Алексинцу. Данас је ствар доста измењена, иако га успомене вежу за Николића, председник општине је одлучан да приликом расцепа странке подржи Александра Вучића:

"Иде нека непроверена прича да Вучић хоће да очисти странку од свих Томиних кадрова. На том незваничном списку" неподобних" се налази и име Ненада Станковића. Колико је то заиста истина време ће показати. Оно што је сигурно јесте да се Вучић ни на који начин није подржао Алексинац. Ниједна државна инвестиција, нити улагање страног капитала није стигло у Алексинац. Готово ниједан високи страначки функционер није посетио Алексинац, нити је на било који начин општина Алексинац промовисана у средствима јавног информисања које контролишу напредњаци" истиче Александар Ђ. добро упознат са многим дешавањима у алексиначком СНС-у.

Спискови

Ситуација је озбиљно закомликована након што је неко доставио одређеним порталима спискове којима се чланови странке изјашњавају о подршци.

По тим медијима, чланица странке се овим поводом обратила и председнику Извршног одбора странке Радомиру Николићу.

"Колега из странке ми је послао документ, јер су од појединих чланова странке тражили да се писмено изјасне ко је за Николића, а ко за Вучића. Ја нисам хтела да потпишем, али сам од једног члана добила копирани документ и ме он замолио да га не спомињем и кажу да је то незванично. Шта даље да радимо?" упитала је ова чланица Николића.

 

СНС спремна за изборе, очекује прљаву кампању појединих странака

Алексиначки напредњаци демантују писање појединих, тек основаних електронских медија (циљано направљених да би се водила прљава кампања против СНС-а) да се у одбору СНС-а гласало за назови ''подршку'' Томиславу Николићу или Александру Вучићу.

"Без да улазимо у непотребна објашњења или детаље, грађанима једино можемо рећи да никакве поделе нема, ни у локалном напредњачком одбору нити у СНС-у. Уопште не осуђујемо овакве аматерске покушаје да се дестабилизује најјача странка у Србији, јер ништа коректније нисмо ни очекивали од својих политичких противника. Спремни смо на најбруталније неистине којима ће се служити у предстојећој кампањи, али наша странка водиће позитивну кампању и углавном неће одговарати на сличне провокације. Крупна граматичка грешка у самом наслову: ''У Алексинцу се изјашњавали које за Вучића а ко за Николића'' довољно нам говори о капацитету оних који су се још од сада острвили на СНС.
Грађанима желимо да на наредним изборима изаберу најбоље." стоји у званичном саопштењу Општинског одбора СНС-а у Алексинцу.

Коментара: 31


# председник општине СНС општина Александар Вучић Ненад Станковић Томислав Николић Александра Вучић
@sns_aleksinac @avucic @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-17)

    Iza ovoga stoje one koje su letos 27.01.2016.
    ia ovoga stoje one koje su letos dosle u stranku i kojima jedino znaci da se u stranku uvede privremeni organ i da tako preuzmu vlast
    njima nikako ne ide u prilog da buduci predsednik odbora bude Dejan koga najvise clanovi podrzavaju
    ovakvim stvarima samo rade sebi na stetu
    mi cemo da pobedimo ubedljivo i napredna stranka ce opet da bude prva a posle toga za neke nema vise da budu u stranci

  • (+1) (-12)

    Perkan 27.01.2016.
    Ček, zar to sa Dejanom nije priča od pre par godina, samo što je tada hteo da bude predsednik DS?
    Koja mu je sledeća stranka gde će da bude predsednik odbora?

  • (+1) (-17)

    milanka 27.01.2016.
    Gledam komentare, koga dejan placa da pise ovo? On to hoce da smeni Nesu?? Mali, zaleteo si si mnogo

  • (+1) (-5)

    Dragance 27.01.2016.
    Dejane sine, jesi to ti...

  • (+1) (-15)

    Zoki 27.01.2016.
    dejan ne može da bude predsednik jer ga niko u stranci ne podnosi i sprdaju mu se iza leđa na njegov račun jer je nepismen i papučar......... zovu ga hausmajstor jer ništa dalje od toga ne zna.......dve ne ume da sastavi....

  • (+1) (-14)

    Milun 27.01.2016.
    Spletkare iz opozicije, SNS u Aleksincu nikad jači! Ovo je inače toliko smešno i početnički urađeno stvarno bezveze.

  • (+1) (-15)

    CESID 27.01.2016.
    Nenad Stanković je izuzetno cenjen kao i opštinski odbor u centrali. Ovo sve dolazi iz pera zna se koga koji se krije iza redakcije, a lične frustracije i nezadovoljstva su uvek pogrešan motiv za razračunavanje sa neistomišljenicima. Garant se napravi greška u koracima. A sada je žestoko napravljena,

  • (+1) (-18)

    Monah 27.01.2016.
    Opštinski odbor SNS je jedan od najjačih u Srbiji i najmnogobrojnijih...očigledno da opozicija u Aleksincu ima ozbiljan problem kada se služi spletkarenjima u stilu Kurira...

  • (+1) (-9)

    Perkan 27.01.2016.
    E i ja ne podnosim naprednjake ali ovo je mnogo glupo odrađeno. Opozicija da se uozbilji a ne da pravi od sebe "farmu" i "parove" sve na to podseća- od pokušaja ubistva sečenjem komšijinih kablova, neproverenih vesti pa sad ovih nameštenih spiskova. I vi ste mi se bre smučili!

  • (+1) (-6)

    ahhhhaaaaahhhhaaaa 27.01.2016.
    Spisak je originalan, pisan nevestom rukom, osobe trogodisnjeg obrazovanja, mastiljavom olovkom koja mu je porodicno nasledje i koristi se samo u posebnim prilikama.

  • (+1) (-12)

    sram vas bilo 27.01.2016.
    sram vas bilo
    blatite Dejana najpostenijeg coveka u stranci
    Emile zasto ne zastitis sad stranku
    znas i sam ko stoji iza ove price
    ovo ne valja za stranku
    te zene koje muljaju i rade Nesi o glavi ce unistiti jedinstvo odbora
    zar smo se za ovo borili

  • (+1) (-6)

    .... 27.01.2016.
    Жао ми је оно пар честитих људи којих има тамо и који и даље верују да им је оно што се сервира баш тако како треба да буде.
    Тачно је да тамо не подноси нико никога а и како би када је плен добар а лешинара много.
    Главни за расуло у странци је председник који је навукао сав отпад из осталих странака штитећи своју позицију јер зна да ће они да му дају подршку.

  • (+1) (-8)

    Komentator 27.01.2016.
    Proverena informacija(iz tabora "naprednih") kaže da je ubedljivo najgori opštinski odbor,odbor u Aleksincu.Dokaz da od crnog ima crnje...

  • (+1) (-5)

    bzzzz 27.01.2016.
    Ja molim admina da objasni zbog čega je sledeći članak sklonjen :"Aleksinački botovi počeli da rade. Vidi ti njih, al su vredni. Tamo se ne zna ko koga više mrzi, i ko za koga gore stvari priča. I svako bi da smeni onog drugog, a sveukupno ne vrede ništa. Iz takvih odnosa se izrodilo to da imamo vlast koja nema nikakve rezultate. Nažalost, kao posledica se nije dogodilo stvaranje neke kredibilne opozicije, te će ovi vladati još..."
    Hvala unapred.

  • (+1) (-3)

    bzzzz 27.01.2016.
    ***pardon, komentar na članak

  • (+1) (-4)

    evo ja znam 27.01.2016.
    Evo ja znam sta pise na ovim papiricima! Ovo su spiskovi kompletnog clanstva obe demokratske stranke u Aleksincu. Pardon, i onih sto su napustili DS i ovih sadasnjih. Nista vas ne kosta sto sam vam otkrio tajnu :)))))

  • (+1) (-5)

    fila m. 27.01.2016.
    jooooj, stvarno nesrecan pokusaj :) sto bi rekli = molimo, pokusajte kasnije. hvala!

  • (+1) (-8)

    aleksincanka BOT 27.01.2016.
    Nenada Stankovica cete jos dugo sretati i gledati ga na istom mestu gde je i sada. Naravno, to moze da vam se uopste ne dopada kao varijanta, ali to vam je to. Toliko. Hvala.

  • (+1) (-5)

    gile 27.01.2016.
    ''...истиче Александар Ђ. добро упознат са многим дешавањима у алексиначком СНС-у.'' ahahahhaha pa da li je moguce da ste toliko smesni?! Zamislite potpis na TV: Александар Ђ. a u potpisu dole: добро упознат са многим дешавањима у алексиначком СНС-у

    Pa da li stvarno autor teksta misli da je neko glup i da naseda na ovakve neprofesionalne i amaterske podmetacke fore??

  • (+1) (-6)

    ah taj ds 27.01.2016.
    Dokle više tog Dejana Miloševiša spominjete. Stvarno ste preterali, on je super momak, i nema veze što nije baš sposoban da rukovodi opštinom. Njemu uopšte ne treba da bude predsednik sns u Aleksincu.

  • (+1) (-7)

    Laufer 27.01.2016.
    NE ZNAM ZAŠTO SVI SPOMINJU DEJANA. OBJAVI SE NEKA VEST I ODMAH DEJAN, ŠTA VAM JE ON TOLIKO ZGREŠIO. ON NIKOGA NIKADA NIJE DIRAO.

  • (+1) (-9)

    Dejan živina 28.01.2016.
    Ako ti je Dejan toliko dobar vodi si ga Ana kuci, a nemoj vise da uništava ovu opstinu svojim neznanjem.

  • (+1) (-11)

    Радикал 28.01.2016.
    ма све те што су дошли из других странака треба с мотку да се најуре. Поготову овог из ДС што хоће да смењује Нешу. Ми што смо правили странку нисмо баш ни глупи нити нас је мало. ДОвео је све ДС шљам код нас и завршава све њима и запошљава их и дају им се функције. Немојте да причате глупости да он има подршку чланова јер ми што се питамо сигурно га не подржавамо. То треба да се истера

  • (+1) (-17)

    rajkica 28.01.2016.
    Dok je Neša predsednik stranke zna se i red i disiplina. Nemojte da pravite račun bez krčmara. Odbor je vrlo cenjen u centrali i sve gluposti napisane u tekstu su više nego tendenciozne i kampanjske. Svako neka odgovara za svoj rad i neka nosi svoje breme. Neši svaka čast na princpijelnosti i objektivnosti u svemu.

  • (+1) (-11)

    .... 28.01.2016.
    Nesa i principijelnost???
    Lazovcina neopevana.

  • (+1) (-8)

    Komentator 28.01.2016.
    Umesto na tomine i vučićeve, "naprednjaci" se još dele na nepismene i polupismene...

  • (+1) (-10)

    Laufer 29.01.2016.
    Taman pomisliš da opozicija ne može da bude bednija i manja, a oni opet iznenade i postanu još manji.

  • (+1) (-5)

    zmaj 30.01.2016.
    uffff...naprdnjaci naucili i komentare da pisu, znaci pored nepismenih i polupismenih imaju i osposobljen kadar za komentare...naprdno, naprdno...

  • (+1) (-4)

    zmaj-e 30.01.2016.
    Nedavno su polaznici kursa za opismenjavanje odraslih zavrsili obuku, i eto, odmah se pisu komentari. Mislim da je sve ove negativne komentare pisala jedna ista osoba, tj sns bot.

  • (+1) (-5)

    Bujan 30.01.2016.
    Е само да вам кажем оба су плаћеници и издајници како их називају снс ботови за ове друге ко што је био зоран и зато вас лепо молим да најбоље да не гласте никога од ове обојице ,или уопште не гласате јер ће те тако учинити мању штету свом народу. Хвала.

  • (+1) (-0)

    Da li se saznalo ko je slao dokumentaciju 15.02.2016.
    da li se zna ko je slao dokumentaciju i spiskove.
    Prica se da iza svega stoji lobi od njih 6 koji planiraju prevrat u SNS nakon izbora. Pokusalce da u odbor uvedu privremene mere. Radice namerno da SNS ostvari lose rezultate a onda ce uz pomoc dvojice poslanika iz centrale da krenu u obracun.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима