Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење ОО ДС Алексинац

rss

10.07.2015.

Саопштење ОО ДС Алексинац

Поштовани грађани Опоштине Алексинац. 

Иза кога ће се сада сакрити? Неспособност, бахатост и незнање, не би биле карактеристике опасне за грађане Алексинца, да се у њима препознају криминалци, али ово су карактеристике Општинских Властодржаца. 

Као доказ овој тврдњи, даћу пример старог Отпада, који је постао Депонија смећа на само 300-тинак метара од ужег центра града. Да ствар буде још тужнија, на само 50-так метара од овог огромног еколошког и здравственог проблема налази се оператива предузећа за путеве. 

Ко је дозволио да се ова Депонија направи?

Где је инспекција надлежна за овај проблем?

Ромска популација је најугоженија овим проблемом, али иако су и сами допринели његовом стварању, Општински властодршци се њима окрећу само када су им потребни гласови и политичка подршка пред изборе. 

Ова Депонија није изолован проблем. Најуспешнији, дирекотор, у ироничном смислу, реновира зграду Комуналних услуга, а град, улице, дворишта зграда и јавне површине, никада нису биле прљавије и неуредније. 

Ко ће одговарати ако избије нека епидемија?

Чувено паркиралише иза Катастра, са процењеном вредношћу од 20 милиона динара није доживело ни камен темељац, али је доживело кубике смећа и отпада. Сада градите Општинско паркиралиште од 5 милиона динара. Вероватно ће и оно добити неку свемирску технологију у паркирању возила или можда и спрат? Обзиром на број возила којима се Властодршци возикају градом. 

И надам се да нећу зарадити Специјалце на вратима, обзиром да нисам ни поменуо забрањено име. Вероватнија ми је пријава од наших набеђених Директора, јер их често подсећам шта је њихов посао. Медије сте угушили, али глас народа нећете. 

Дајте оставке, пустите овај град да удахне мало чистог ваздуха. 

Немојте се на изборима крити иза вашег јединог, изађите сами. Са својим именом. Нека грађани препознају шта сте у свом животу урадили и да ли сте способни да водите ову Општину. Хорде гладних и намучених радника и сељака ће вам рећи истину у лице. 

Хвала. 

 


# ДС депонија саопштење Глас народа камен темељац
@demokrate @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима