Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje OO DS Aleksinac

rss

10.07.2015.

Saopštenje OO DS Aleksinac

Poštovani građani Opoštine Aleksinac. 

Iza koga će se sada sakriti? Nesposobnost, bahatost i neznanje, ne bi bile karakteristike opasne za građane Aleksinca, da se u njima prepoznaju kriminalci, ali ovo su karakteristike Opštinskih Vlastodržaca. 

Kao dokaz ovoj tvrdnji, daću primer starog Otpada, koji je postao Deponija smeća na samo 300-tinak metara od užeg centra grada. Da stvar bude još tužnija, na samo 50-tak metara od ovog ogromnog ekološkog i zdravstvenog problema nalazi se operativa preduzeća za puteve. 

Ko je dozvolio da se ova Deponija napravi?

Gde je inspekcija nadležna za ovaj problem?

Romska populacija je najugoženija ovim problemom, ali iako su i sami doprineli njegovom stvaranju, Opštinski vlastodršci se njima okreću samo kada su im potrebni glasovi i politička podrška pred izbore. 

Ova Deponija nije izolovan problem. Najuspešniji, direkotor, u ironičnom smislu, renovira zgradu Komunalnih usluga, a grad, ulice, dvorišta zgrada i javne površine, nikada nisu bile prljavije i neurednije. 

Ko će odgovarati ako izbije neka epidemija?

Čuveno parkirališe iza Katastra, sa procenjenom vrednošću od 20 miliona dinara nije doživelo ni kamen temeljac, ali je doživelo kubike smeća i otpada. Sada gradite Opštinsko parkiralište od 5 miliona dinara. Verovatno će i ono dobiti neku svemirsku tehnologiju u parkiranju vozila ili možda i sprat? Obzirom na broj vozila kojima se Vlastodršci vozikaju gradom. 

I nadam se da neću zaraditi Specijalce na vratima, obzirom da nisam ni pomenuo zabranjeno ime. Verovatnija mi je prijava od naših nabeđenih Direktora, jer ih često podsećam šta je njihov posao. Medije ste ugušili, ali glas naroda nećete. 

Dajte ostavke, pustite ovaj grad da udahne malo čistog vazduha. 

Nemojte se na izborima kriti iza vašeg jedinog, izađite sami. Sa svojim imenom. Neka građani prepoznaju šta ste u svom životu uradili i da li ste sposobni da vodite ovu Opštinu. Horde gladnih i namučenih radnika i seljaka će vam reći istinu u lice. 

Hvala. 

 


# DS deponija saopštenje Glas naroda kamen temeljac
@demokrate @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima