Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење Двери поводом ненаменског трошења општинских буџетских средстава

rss

18.12.2014. Инфо служба Двери Алексинац

Оно што је у протеклом периоду било јавна тајна и оно што сви ми знамо из ових или оних извора, потврдио је и државни ревизор.

Саопштење Двери поводом ненаменског трошења општинских буџетских средстава

Владајућа, да не кажемо криминална, структура у Алексинцу ненаменски је потрошила 275.000.000 динара у 2013-ој години, а верујемо да та пракса ненаменског трошења пара пореских обвезника и дан данас траје.

На делу је једно недомаћинско и бахато вођење општине где се брине само за интересе једног партијског клана који је приватизовао општину, док је општи интерес у другом плану. Ако је и у другом. Ово што је државни ревизор констатовао се кратко и јасно зовe - пљачка. И ово је јасан сигнал да томе мора да се стане на пут и да морамо сви заједно да се одупремо овом паразитском систему.

Када кажемо сви, мислимо на све организације и на све појединце из ове општине који сматрају да је овако нешто недопустиво и који политику и рад у општем интересу не схватају онако како је схватају Ненад Станковић и његова коалиција.

Уједно, позивамо Ненада Станковића да поднесе оставку на место председника општине, као морални чин. Јер за време његовог председниковања ни једном нисмо доживели да Алексинац у писаним или електронским медијима буде споменут у позитивном контексту, јер иза њега и његових сарадника и не стоји ништа вредно пажње и поштовања.

Једине рубрике у којима нас као општину спомињу су црни хумор и рубрика веровали или не. А полако стижемо и до рубрике криминал, јер непоштовање прописа и ненаменско трошење 275.000.000 динара другачије не може да се назове, сем криминалном радњом.

Према томе, најмање што Ненад Станковић може да уради у овом моменту јесте да поднесе оставку и да на тај начин и сам да допринос спашавању ове општине.

 


# буџет расипништво Двери Ненад Станковић оставка трошење
@SPDveri @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима