Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење Двери поводом ненаменског трошења општинских буџетских средстава

rss

18.12.2014. Инфо служба Двери Алексинац

Оно што је у протеклом периоду било јавна тајна и оно што сви ми знамо из ових или оних извора, потврдио је и државни ревизор.

Саопштење Двери поводом ненаменског трошења општинских буџетских средстава

Владајућа, да не кажемо криминална, структура у Алексинцу ненаменски је потрошила 275.000.000 динара у 2013-ој години, а верујемо да та пракса ненаменског трошења пара пореских обвезника и дан данас траје.

На делу је једно недомаћинско и бахато вођење општине где се брине само за интересе једног партијског клана који је приватизовао општину, док је општи интерес у другом плану. Ако је и у другом. Ово што је државни ревизор констатовао се кратко и јасно зовe - пљачка. И ово је јасан сигнал да томе мора да се стане на пут и да морамо сви заједно да се одупремо овом паразитском систему.

Када кажемо сви, мислимо на све организације и на све појединце из ове општине који сматрају да је овако нешто недопустиво и који политику и рад у општем интересу не схватају онако како је схватају Ненад Станковић и његова коалиција.

Уједно, позивамо Ненада Станковића да поднесе оставку на место председника општине, као морални чин. Јер за време његовог председниковања ни једном нисмо доживели да Алексинац у писаним или електронским медијима буде споменут у позитивном контексту, јер иза њега и његових сарадника и не стоји ништа вредно пажње и поштовања.

Једине рубрике у којима нас као општину спомињу су црни хумор и рубрика веровали или не. А полако стижемо и до рубрике криминал, јер непоштовање прописа и ненаменско трошење 275.000.000 динара другачије не може да се назове, сем криминалном радњом.

Према томе, најмање што Ненад Станковић може да уради у овом моменту јесте да поднесе оставку и да на тај начин и сам да допринос спашавању ове општине.

 

Коментара: 3


# буџет расипништво Двери Ненад Станковић оставка трошење
@SPDveri @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    Genije 18.12.2014.
    Botoviiiiii gde ste?

  • (+1) (-2)

    Ono što svi odavno znamo 18.12.2014.
    Ajd svi da ćutimo kao da ništa ne znamo. Ti spavaš, tvoji su kapci teški. Ti spavaš, tvoji su kapci teški. Ti spavaš, tvoji su kapci teški ...

  • (+1) (-0)

    nemanja 18.12.2014.
    Bravo,momci!Nazvali ste to pravim imenom.PLJAČKA!Naših para.Malo im je što o našem trošku primaju platu za nerad,voze se službenim kolima,žderu i lošu po kafanama na naš račun!?I nije samo Neša u toj priči!Zaboravili ste gazda Čedu i gazda Gruju!TRIO MANJIFIKO!


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима