Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Покрет социјалиста

rss

16.04.2012.

У Алексинцу, у улици Душана Тривунца бр. 40 отворена је канцеларија Општинског одбора Покрета социјалиста – Александар Вулин.
Заинтересовани грађани могу посетити просторије сваког радног дана од 10 до 14ч и од 17 до 20ч, а суботом од 10 до 14ч .

Покрет социјалиста
Покрет социјалиста подсећа јавност да је у протеклих 12 година уништено 30-так друштвених предузећа са 7.500 запошљених радника, зато је, данас, наша општина у првих 4 са највећом стопом незапослености у земљи .

Бесомучном пљачком,незаконитим приватизацијама и организованим стечајевима, привреда наше општине је уништена. Залажемо се за преиспитивање свих приватизација и стечајева .

На пример, од некада највећег организатора пољопривредне производње у Нишавском округу, који је запошљавао више од хиљаду радника, ПИК је остао без и једног радника али је зато добио препознатљивог стечајног управника који је, 5. октобра, био главни оганизатор промена у нашој Општини .

Због распродаје имовине коју су стицале генерације пре нас, свима је лоше, а само њему је, изузетно, добро .

Покрет социјалиста, посебно, указује на чињеницу, да и поред тога, што је привреда на овај начин уништена и даље се уништавају преостале машине, а хале и објекти се руше.

Пример вандализма су ОТПАД ДЕЛИГРАД, КЛАНИЦА, ЈЕЛКА РАДУЛОВИЋ, ИГМ МОРАВА и други. Зато постављамо питање, има ли у овој земљи закона и државних органа и ко је одговоран за све ово?

Даљи развој наше општине видимо у подстицању развоја пољопривреде кроз :

- Уговарање пољопривредне производње и обезбеђивање сигурног откупа вишка пољопривредних и сточараских производа ,по гарантованим ценама и утврђеним роковима плаћања .

- Формирање земљорадничких задруга и развој задругарства

- Изградњу система за наводњавање на 5.600 хектара из Бованског језера

- Осавремењавање микро прогрма за производњу здраве хране уз довођење инвеститора за израду нових прерадних капацитета и погона за производњу и прераду воћа,поврћа,меса и млека

- Развијање сеоског агро туризма,уз истовремену заштиту и очување животне средине

- Експлоатација природног богатства Општине уз строгу примену стандарда животне средине


Општински одбор Покрета социјалиста Алексинац

061/ 3092664 Славиша Јовановић – Саша
063/ 85660-43


Коментара: 3


# општина Покрет Социјалиста
@poksocijalista @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Goran 16.04.2012.
  Svaka čast,Sale.Komentar oko stečajnog upravnika ti je pravi.Pa,taj rasturi aleksinačku privredu i niko mu ništa ne može.Gleda samo sebe,pljačka sve redom,pun je para,a radnici nemaju za hleba

 • (+0) (-0)

  Mica Jocic 16.04.2012.
  Sale ti si kralj, ti si buducnost ovog grada. Od mene imas samo jednu zamerku

  ZASTO SI ODUSTAO OD IZGRADNJE SPOMENIKA SLOBODANU MILOSEVICU?

 • (+0) (-0)

  Sandra Markovic 18.04.2012.
  Sasa Jovanovic, je covek koji je podigao spomenik Slobodanu Milosevicu. Zasluzuje glas svih levicara. Zato treba svi da glasamo za Sasu, jedini covek koji se nije odrekao Slobodana Milosevica.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима