Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Покрет социјалиста најјача партија изворне левице у Алексинцу

rss

05.02.2016. Душан Остојић

Доба отказа, реформи и стедње у јавном сектору, појацава снагу левице свуда у свету. Та појава је забелезена и у Србији, а у Алексинцу и потврђена.

Покрет социјалиста најјача партија изворне левице у Алексинцу

Сецам се периода када је мој пријатељ Славиша Јовановић формирао Покрет социјалиста у Алексинцу, било је девет људи који су присуствовали првој годишњици постојања у локалу некадашњег Фото видео центра, у једносмерној улици Душана Тривунца.

Пар година касније присуствујемо многим прославама на којима уочавамо да је левица коју Вулин предводи, у Алексинцу све популарнија:

"Људи који остају без посла, штедња на платама и пензијама и све гори положај радника у приватним фирмама, буди наду међу људима, да ће долазак левице на власт врло брзо решити тај проблем. По мом мишљењу Покрет социјалиста је на ивици цензуса у Алексинцу, и не би ме зачудило да изласком на локалне изборе освоје минимум 4 одборничких мандата." истиче Србобран Јовић, пензионисани официр из Алексинца, који у Покрету социјалиста види једину искрену, лево орјентисану партију у Србији.

Коментара: 3


# Славиша Јовановић Саша Покрет Социјалиста Александар Вулин Душана Тривунца Србобран Јовић
@poksocijalista @VulinAleksandar @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-4)

    Sasa je uvek bio levicar 05.02.2016.
    Taj Sasa je bio komunista i levicar i za njega ce da glasaju mnogi. Jedina zamerka je sto je u stranku pustio preletace.
    Oni mu ic nisu trebali.
    Mislim da je Ostojic neiskren i da bi Pokret socijalista ladno osvojio 5 odbornika ali oni od tata Vulina ne smeju da prdnu. Prema tome ima im bude onako kako im Nesa kaze i neka budu zadovoljni ako dobiju i 45.mesto

  • (+1) (-2)

    udar 05.02.2016.
    a oni kao to ne podzavaju a podrzavaju ovu vladu na celu sa AV i njihov predsednik se slihta istom svaki dan!vec je smesno a i tuzno,kobajagi levica.e moj narode.razmisli dobro posle nema kajanja.

  • (+1) (-1)

    udar 05.02.2016.
    a oni kobajagi levica pa ne podrzavaju to a podrzavaju vladu na celu sa AV a njihov predsednik mu se slihta svaki dan!Paradoks,smesno i tuzno.E moj narode razmisljaj na vreme jer posle nema kajanja.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима