Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Покрет социјалиста најјача партија изворне левице у Алексинцу

rss

05.02.2016. Душан Остојић

Доба отказа, реформи и стедње у јавном сектору, појацава снагу левице свуда у свету. Та појава је забелезена и у Србији, а у Алексинцу и потврђена.

Покрет социјалиста најјача партија изворне левице у Алексинцу

Сецам се периода када је мој пријатељ Славиша Јовановић формирао Покрет социјалиста у Алексинцу, било је девет људи који су присуствовали првој годишњици постојања у локалу некадашњег Фото видео центра, у једносмерној улици Душана Тривунца.

Пар година касније присуствујемо многим прославама на којима уочавамо да је левица коју Вулин предводи, у Алексинцу све популарнија:

"Људи који остају без посла, штедња на платама и пензијама и све гори положај радника у приватним фирмама, буди наду међу људима, да ће долазак левице на власт врло брзо решити тај проблем. По мом мишљењу Покрет социјалиста је на ивици цензуса у Алексинцу, и не би ме зачудило да изласком на локалне изборе освоје минимум 4 одборничких мандата." истиче Србобран Јовић, пензионисани официр из Алексинца, који у Покрету социјалиста види једину искрену, лево орјентисану партију у Србији.


# Славиша Јовановић Саша Покрет Социјалиста Александар Вулин Душана Тривунца Србобран Јовић
@poksocijalista @VulinAleksandar @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима