Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Хашки трибунал

rss

04.04.2015. Саша Јовановић, Покрет Социјалиста

Добро се сећамо да је Хашки суд успео да оправда бомбардовање наше земље и да диктат силе и агресију НАТО нигде не помиње као да је није било.

Хашки трибунал

Успели су заједно са Американцима да терористичку ОВК организацију на Косову прогласе за ослободилачку, а њихове вође у војне и политичке лидере.

Показало се да је овај суд политичко, а не правно тело и да је 70% Срба, а 30%
свих осталих националности. Ако су казне НЕ Србима 1 годину, 10 пута су веће Србима(1:10). У овом казамату раде лекари опште праксе, али Србима није дозвољено адекватно лечење код лекара специјалиста, што значи да је њихова смрт неминовност због тога су на првом месту у саможртвовању и умирању. Први се из протеста убио Влајко Стоиљковић на Скупштинском прагу, потом је Славко Докмановић извршио самоубиство, јер је оптужен на правде Бога, Милан Бабић је извршио самоубиство због лажног сведочења, а Слободану Милошевићу, који је био под видео надзором нон-стоп, нису желели да помогну већ су допустили да умре. Данас Горану Хаџићу, генералима Владимиру Лазаревићу, Небојши Павковићу, Ратку Младићу и другим нашим осуђеницима није дозвољено клиничко лечење и ако су животно угрожени.

Познато је да Хашки трибунал контролишу САД и да упорно раде на дестабилизацији Србије. Ту истину је рекао Александар Вулин и привукао медијску пажњу, изазваво хајку на себе и ако не води ни војно ни Министарство иностраних послова, јер тај вирус истине се треба уништити, тј. убити.

Премијер који је на изборима освојио 50% гласова наравно да смета великом броју земаља, па и Западу. Зато за сваки наш напор који чинимо у интересу Србије као награду добијамо притиске кроз дронове и резулуције Европског Парламента који није заказивао седницу кад су разбијане српске табле по Вуковару, али кад је у питању Србија одмах се заседа и доносе неразумне одлуке.

Сада треба бити разуман и мудар не изазвати несрећу међу Србима, јер буде ли насиља наши искрени пријатељи ће то гледати са тугом, а непријатељи ће ликовати што Срби ударају на Србе и што се пролива Српска крв.

Не треба заборавити изјаву Борислава Стефановића (ДС) да "с радошћу чека дан када ће политички разбуцати режим" заборављајући у каквом паклу и сиромаштву су оставили земљу након 12 година проведених на власти. Верујемо да су и штрајкови адвоката, школства, здравства и др. теледириговани управо у том циљу.


# Славиша Јовановић Саша Покрет Социјалиста Хаг Слободан Милошевић Александар Вулин Милан Бабић
@poksocijalista @VulinAleksandar @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима