Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Опозиција нема програм, бави се кампањом СНС-а

rss

15.04.2016. Саопштење СНС

Већ дуже време, на порталу "Алексинац нет" води се прљава кампања против најјаче политичке странке у Србији и њених представника у нашој општини.

Опозиција нема програм, бави се кампањом СНС-а

Неке од опозиционих странака које са листом "ДСС-ДС Одговорно за Алексинац" учествују на локалним изборима наредне недеље, свакодневно се баве нашом странком и пласирају неистине потписане "пером" самозваног новинара Душана Остојића, који, уистину има легитимацију једног од новинарских удружења, што га ипак, не чини професионалцем. Овај "новинар" познат је посетиоцима "Алексинац нета" по разним сплеткама и неистинама... да не употребимо оштрији израз.

Српска напредна странка, као један од најбитнијих чинилаца политичке сцене у Србији и алексиначкој општини, води позитивну и озбиљну кампању, за разлику од оних који немају свој програм већ се упорно баве СНС-ом. Ми у Српској напредној странци углавном немамо времена да се бавимо поменутом листом нити Душаном Остојићем, али зарад истине, овим кратким саопштењем демантујемо све његове злонамерне тврдње. Уједно, сматрамо да су његови извори информација измишљена лица, а мислимо и да су сви читаоци до сада схватили да особе које често цитира заправо не постоје.

У наредних неколико дана колико је остало до избора, ми ћемо наставити да водимо своју кампању не обраћајући пажњу на оно што неозбиљни политички противници пишу на порталима или друштвеним мрежама, а читаоцима остављамо да у оно што Остојић објављује поверују или не.

Грађане позивамо да изађу на изборе и подрже реформе које су започете.

Поштовани пријатељи, подржите Србију и странку која жели да Србија победи!


# СНС Душан Остојић избори Алексинац.Нет саопштење Одговорно за Алексинац
@sns_aleksinac @zubarcina @aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима