Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Opozicija nema program, bavi se kampanjom SNS-a

rss

15.04.2016. Saopštenje SNS

Već duže vreme, na portalu "Aleksinac net" vodi se prljava kampanja protiv najjače političke stranke u Srbiji i njenih predstavnika u našoj opštini.

Opozicija nema program, bavi se kampanjom SNS-a

Neke od opozicionih stranaka koje sa listom "DSS-DS Odgovorno za Aleksinac" učestvuju na lokalnim izborima naredne nedelje, svakodnevno se bave našom strankom i plasiraju neistine potpisane "perom" samozvanog novinara Dušana Ostojića, koji, uistinu ima legitimaciju jednog od novinarskih udruženja, što ga ipak, ne čini profesionalcem. Ovaj "novinar" poznat je posetiocima "Aleksinac neta" po raznim spletkama i neistinama... da ne upotrebimo oštriji izraz.

Srpska napredna stranka, kao jedan od najbitnijih činilaca političke scene u Srbiji i aleksinačkoj opštini, vodi pozitivnu i ozbiljnu kampanju, za razliku od onih koji nemaju svoj program već se uporno bave SNS-om. Mi u Srpskoj naprednoj stranci uglavnom nemamo vremena da se bavimo pomenutom listom niti Dušanom Ostojićem, ali zarad istine, ovim kratkim saopštenjem demantujemo sve njegove zlonamerne tvrdnje. Ujedno, smatramo da su njegovi izvori informacija izmišljena lica, a mislimo i da su svi čitaoci do sada shvatili da osobe koje često citira zapravo ne postoje.

U narednih nekoliko dana koliko je ostalo do izbora, mi ćemo nastaviti da vodimo svoju kampanju ne obraćajući pažnju na ono što neozbiljni politički protivnici pišu na portalima ili društvenim mrežama, a čitaocima ostavljamo da u ono što Ostojić objavljuje poveruju ili ne.

Građane pozivamo da izađu na izbore i podrže reforme koje su započete.

Poštovani prijatelji, podržite Srbiju i stranku koja želi da Srbija pobedi!


# SNS Dušan Ostojić izbori Aleksinac.Net saopštenje Odgovorno za Aleksinac
@sns_aleksinac @zubarcina @aleksinacnet @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima