Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нове потврде да су Двери у праву

rss

11.05.2012. dverisrpske.com

Поред лидера СНС и СНВ, и лидер ДСС-а, Војислав Коштуница, потврдио наводе о изборној крађи!

  - Српска напредна странка има "материјалне доказе" да је власт покрала изборе одржане 6. маја - изјавио је данас заменик председника те странке Александар Вучић.

Он је агенцији Бета рекао да ће СНС те доказе сутра "презентовати" Демократској странци Србије и да ће их потом изнети у јавност.

- Биће врло интересантно како ће власт да пружи одговоре - рекао је Вучић и додао да није случајно да на изборну крађу упозоравају и Двери, Савез војводјанских Мађара и Покрет радника и сељака.

Вучић је рекао да је јасно да је на изборима 6. маја "било пљачке бирачке воље", као и да ће доказе за то СНС изнети у наредна два дана.

Председник СНС-а, Томислав Николић, подржао је јавно забрањени протест Двери, изјавивиши не разуме реакцију полиције која је протест забранила!

Николић је оптужио власт да је у бирачки списак дописала 500.000 непостојећих и мртвих, јер они не могу да се буне, а онда "заокружила" њихове гласове.

"То је тај резервоар гласова. Допише се 500.000 непостојећих и мртвих и њих заокружују на бирачком месту као да су гласали, знајући да не могу да се појаве на бирачком месту и питају зашто су заокружени када нису гласали", рекао је Николић.

(РТС)

У изјави за Танјуг, председник Савеза војвођанских Мађара, Иштван Пастор, изјавио је: Председник Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор саопштио је данас да ће због тога што су, како је рекао, жестоко покрадени на изборима 6. маја, затражити да се резултати избора на свим нивоима преиспитају.

"Нешто се десило између момента давања гласова и момента пребројавања гласова. Ми смо 24 или 48 сати од момента затварања изборних места до синоћ изгубили једну трећину, односно близу 30.000 гласова. Желимо да добијемо одговор како је то могуће", запитао је Пастор на конференцији за новинаре.

Он је истакао да ништа од објављених резултате неће прихватити, јер изражава озбиљну сумњу и затражио да се гласање преиспита.

Војислав Коштуница, председник ДСС-а истакао је на сајту странке: Запањујућа је и за демократски поредак поражавајућа чињеница да је хиљаде изборних листића пронађено на улици. Ова очигледна чињеница говори да је било грубих крађа на изборима.

Од РИК-а и надлежних државних органа захтевамо да у најхитнијем року дају прецизан одговор откуд се на хиљаде изборних листића нашло на улици.

Исто тако од РИК-а захтевамо хитно објашњење како је могуће и ко је одговоран што је штампано 261.000 више изборних листића за изборе на Косову и Метохију.

Нико не може и не сме да се поиграва и да поткрада народну вољу. Зато одговори надлежних органа морају бити потпуно јасни и брзи.


Овим потврдама додајемо: што се тиче Двери, борба за поштовање изборне воље грађана је тек почела!

Примери изборних крађа: Зајечар!


Погледајте примере бруталних изборних крађа. Зајечар је само кап у мору!

Зајечар, 08.05.2012Зајечар - немогућа статистика!


 

Коментара: 0


# СНС Александар Вучић Војислав Коштуница Томислав Николић бирачки списак
@sns_aleksinac @avucic @ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима