Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дољевац најнепопуларнији, а Кузмановић најпопуларнији

rss

21.10.2012. Јована Савић

На сајту Алексинац нет, тема локалних политичких дешавања је постала саставни део свих разговора у Алексинцу који имају бар мало тема везаних за политику у општини.

Дољевац најнепопуларнији, а Кузмановић најпопуларнији

До сада је постављено преко 200 најразличитијих коментара, у којима се наводе ставови грађана о политичким дешавањима, али и о локалним политичарима. Тих 200 коментара било је довољно да се уради једна незванична анализа о популарности алексиначких политичара.

Ево шта је анализа показала. Највећи број негативних коментара добио је Милан Вељковић, председник ОО ДС Алексинац , за кога је било преко 90 негативнх коментара и само 2 позитивна. На другом месту непопуларних политичара нашла се Александра Симић, потпредседница ОО СНС Алексинац, због чијих су негативних коментара администратори сајта морали да обуставе опцију коментарисања вести, пуних 10 дана. За Александру Симић било је 69 негативних коментара и ниједан позитиван. На трећем месту се нашао Иван Димић, председник ОО ДСС Алексинац, који је имао 42 негативна коментара и 11 позитивних.

Анализа је показала и ко су политичари са најмање негативних коментара и ту славну позицију су заузели Аца Кузмановић за кога постоји само један негативан коментар. А друго место деле Чедомир Ракић из СПС-а и Грујица Вељковић из УРС-а.

Ово незванично истраживање је показало занимљив податак, да је и најнепопуларнији и најпопуларнији политичар из редова ДС-а.


# Александра Симић Иван Димић Чедомир Ракић Милан Вељковић Грујица Вељковић Алексинац.Нет
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима