Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Директор Центра за културу подноси оставку?

rss

24.02.2015. Д. Остојић

Како Алексинац.Нет незванично сазнаје директор Центра за културу би ових дана требало да поднесе оставку.

Директор Центра за културу подноси оставку?

После проблема са проневером новца у финансијској служби ове установе, по свему судећи први човек Центра за културу Борисав Јовановић одлази са те функције.

Јовановић је оснивач и дугогодишни члан некадашње Г17 плус, затим УРС-а и један од најближих сарадника Грујице Вељковића председника СО Алексинац.

За сада се не зна да ли је одлука о оставци на место директора лични чин Јовановића, или је реч о политичком притиску. Наиме, по за сада непотврђеним изворима турбуленције у владајућој коалицији у Алексинцу ће се прво одразити на кадрове некадашњег УРС-а.

По речима нашег саговорника иначе високопозиционираног члана локалне власти у Алексинцу, коалиција окупљена око СНС-а и СПС-а је донела одлуку да из коалиције избаци Грујицу Вељковића и све његове страначке колеге. У почетку председник општине Ненад Станковић није био вољан да се Вељковић смењује, али како је време одмицало и он је пристао на то, тако да је питање момента када ће тај план бити реализован. Оно што је сигурно, први корак у остварењу тог плана је оставка директора Центра за културу.


# председник општине УРС Грујица Вељковић Центар за културу и уметност Ненад Станковић Алексинац.Нет Борислав Јовановић оставка коалиција СО Алексинац
@regionisrbije @cekulaleksinac @aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима