Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Да ли је могућ бесплатан градски превоз и у Алексинцу?

rss

14.01.2019.

Град Јагодина је донела одлуку да сви становници Јагодине имају бесплатан превоз. Ову одлуку је било могуће донети захваљујући бројним уштедама које јагодинска локална самоуправа спроводи годинама уназад.

Да ли је могућ бесплатан градски превоз и у Алексинцу?

Општински одбор Јединствене Србије у Алексинцу сматра и има обавезу да Локалној самоуправи предложи да постоје реални услови да се идеја о бесплатном градском превозу за све грађане спроведе и на територији наше општине. Под реалним условима сматрамо да уштеде које могу да се остваре и да се намене за ову сврху су да општинско веће (већници) не примају плату, одборници не примају накнаде, као ни чланови разних комисија, чланови управних и наџорних одбора, да се општински функционери одрекну коришћења службених аутомобила и плаћених телефонских рачуна, да се смање трошкови репрезентације и сл.

Наиме, намера Општинског одбора Јединствене Србије у Алексинцу је да буџет Општине Алексинац троше грађани а не политичари. Бесплатан превоз за све становнике је једна од важнијих ставки у програму Јединствене Србије и наш општински одбор ће на наредном заседању Скупштине општине Алексинац и званично поднети предлог скупштини на разматрање мере штедње које би биле од користи за све грађање, пензионере, ђаке и студенте о бесплатном превозу на територији Општине Алексинац.

Домаћински,
Оо ЈС Алексинац

Коментара: 3


# превоз буџет општинско веће Јединствена Србија
@JS_domacinski @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+5) (-)

  SDK 15.01.2019.
  Sve neki copy-paste predlozi. Dajte neki konkretni, originalni, inovativni predlog za nasu opstinu a ne da se rukovodite resavskom skolom...

 • (+3) (-)

  Trifun 15.01.2019.
  Predlog je dobar, licno podrzavam, ali je i prethodni komentar dobar, stvarno treba originalnost i inovativnost kod nasih lokalnih politicara i njohovih predloga.

 • (+3) (-)

  Ptica rugalica 16.01.2019.
  VIDLA ZABA DA SE KONJ POTKIVA PA I ONA DIGLA KRAK, TO JE TO!


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима