Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Бивше демократе преплавиле алексиначки СНС

rss

28.02.2014. Д. Остојић

Тренд прелажења из једне партије у другу већ постаје нормално политичко понашање. Највећу тражњу данас има чланска картица Српске напредне странке.

Бивше демократе преплавиле алексиначки СНС

У ову странку, у последње две године је прешао и велики број демократа:

"Ја сам стари демократа. У ДС сам се учланио још 1993.године. Малтене лично познајем сваког виђенијег члана. Одговорно вам тврдим да у данашњем СНС-у, у руководству напредњака има више од 15 бивших демократа. Један је на функцији потпредседника, други води одборничку групу СНС у скупштини. Онда, двоје водећих функционера општинске управе су били чланови и потпредседници Демократске странке, а у одбору напредњака ја именом и презименом познајем бар још десет бивших демократа" истиче З.С. (62).

Са жељом да чујемо мишљење и некога из руководства СНС-а, контактирали смо њих троје од којихје само један функционер хтео да коментарише ову тему:

"Тачно је да код нас у СНС има највише бивших демократа, али има и социјалиста и споваца и људи који су пре СНС били чланови других странака. У томе не видим ништа лоше. Па нормално је да људи воле да играју за успешан тим, а СНС је већ дуже време најуспешнија странка у Србији. Друго, ми у странци примамо успешне и квалитетне људе, невезано у коју су странку били пре тога. Важно нам је да су то добри људи и познати у својим срединама" завршава наш саговорник.

 


# СНС ДС
@sns_aleksinac @demokrate @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима