Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Подељења спортска опрема месним заједницама

rss

10.07.2022. Општина Алексинац

На основу Јавног позива за доделу спортске опреме месним заједницама, који је расписала Канцеларија за младе општине Алексинац у току претходних дана подељена је спортска опрема.

Подељења спортска опрема месним заједницама

Спортску опрему у виду столова за стони тенис, кошаркашких табли са обручима и голова за рукомет и мали фудбал добиле су 18 месне заједнице и то: Копривница, Радевац, Делиград, Доњи Крупац, Доњи Адровац, Горњи Крупац, Рсовац, Крушје, Станци, Велики Дреновац, Гредетин, Глоговица, Тешица, Јаковље, Корман, Срезовац, Горњи Љубеш и Горња Пешчаница.

Представницима Савета месних заједница спортску опрему уручили су заменица председника општине Алексинац Маријана Радивојевић, општински већник Жарко Војиновић, одборник СО Милан Петровић, директор Спортско рекреативног центра Алексинац „СРЦА“ Душан Пешић, директор ЈКП „Комуналне услуге“ Далибор Марковић, председник Спортског савеза Бојан Младеновић, начелница Одељења за јавну управу и друштвене делатности Ташана Јевтић и представница Канцеларије за младе Александра Николић.

Канцеларија за младе општине Алексинац спровела је још једну у низу успешну акцију, која има за циљ повећање броја младих који се рекреативно баве спортом.

 

Коментара: 0


# спорт опрема Канцеларија за младе месна заједница
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима