Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одговор директора Водовода у вези искључења игралишта у Суботинцу

rss

14.08.2014.

Након што смо објавили текст о искључењу техничке воде са муљног испуста у Суботинцу, а за потребе фудбалског клуба, добили смо и одговор директора Водовода, господина Драгише Симића.

Одговор директора Водовода у вези искључења игралишта у Суботинцу

Користимо прилику да се г. Симићу захвалимо на експедитивности и одлуци за сарадњу са нашим порталом. Позивамо и остале директоре јавних предузећа и установа да следе пример Драгише Симића.

Како бисмо избегли сваку врсту злоупотребе, одговор преносимо у целости.

"Прикључак са цевоовда сирове воде у Суботинцу за фудбалски клуб „Моравица“ из Суботинца не постоји у евиденцији прикључака, а утрошена вода се никада није плаћала. Можете проверити у фудбалском клубу „Моравица“ из Суботинца да ли имају сву потребну документацију за поменути прикључак.

Сви прикључци на цевовод сирове воде представљају опасност по сигурност цевовода сирове воде, а самим тим и снабдевања општине Алексинац којим се снабдевају око 35.000 становника. Одлука о јавном водоводу и канализацији општине Алексинац објављена у Службеном гласнику бр. 12 од 24.9.2013. године у члану 63 дефинисано је поменуто искључење. Осим тога, ЈКП „Водовод и канализација“ сваког месеца плаћа таксу за захваћену сирову воду Министарству пољопривреде, шумарстава и водопривреде.

Директор Драгиша Симић"

 


# вода Суботинац Драгиша Симић Моравица ФК Водовод ЈП
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима