Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Odgovor direktora Vodovoda u vezi isključenja igrališta u Subotincu

rss

14.08.2014.

Nakon što smo objavili tekst o isključenju tehničke vode sa muljnog ispusta u Subotincu, a za potrebe fudbalskog kluba, dobili smo i odgovor direktora Vodovoda, gospodina Dragiše Simića.

Odgovor direktora Vodovoda u vezi isključenja igrališta u Subotincu

Koristimo priliku da se g. Simiću zahvalimo na ekspeditivnosti i odluci za saradnju sa našim portalom. Pozivamo i ostale direktore javnih preduzeća i ustanova da slede primer Dragiše Simića.

Kako bismo izbegli svaku vrstu zloupotrebe, odgovor prenosimo u celosti.

"Priključak sa cevoovda sirove vode u Subotincu za fudbalski klub „Moravica“ iz Subotinca ne postoji u evidenciji priključaka, a utrošena voda se nikada nije plaćala. Možete proveriti u fudbalskom klubu „Moravica“ iz Subotinca da li imaju svu potrebnu dokumentaciju za pomenuti priključak.

Svi priključci na cevovod sirove vode predstavljaju opasnost po sigurnost cevovoda sirove vode, a samim tim i snabdevanja opštine Aleksinac kojim se snabdevaju oko 35.000 stanovnika. Odluka o javnom vodovodu i kanalizaciji opštine Aleksinac objavljena u Službenom glasniku br. 12 od 24.9.2013. godine u članu 63 definisano je pomenuto isključenje. Osim toga, JKP „Vodovod i kanalizacija“ svakog meseca plaća taksu za zahvaćenu sirovu vodu Ministarstvu poljoprivrede, šumarstava i vodoprivrede.

Direktor Dragiša Simić"

 

Komentara: 3


# voda Subotinac Dragiša Simić Moravica FK Vodovod JP
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+3) (-1)

  Bata 15.08.2014.
  Nemo da pičaš direktore?! Prvo. Celokupna dokumentacija o priključku igrališta u Subotincu na muljni ispust (odluka upavnog odbvora VIK-a, mišljenje tehničke službe, trebovanje materijala, radni nalozi...), nalazi se u VIK-u. Ukoliko je naravno nisi uništio. Drugo. Sve radove od šahte za muljni ispust na cevovodu do igrališta uz upotrebu materijala i nadzor tehničke službe, zivodili su radnici VIK-a. Treće. Fudbalski klub nikada nije dobio račun za upotrebu muljevite vode koja se isključivo koristi za zalivanje terena u letnim i sušnim mesecima. Četvrto. Zašto baš sada isekoste dovod muljevite vode kada se Fk Moravica vratila u zonski stepen takmičenja. Da to možda nije uvertira za uništenje jednig uspešnog sportskog koletiva iz seoske sredine? Pozdrav i dobro zdravlje direktore.

 • (+3) (-2)

  LELE 15.08.2014.
  KAD NAM DRAGISA DA OBJASNJENJE!!!!
  PA CEO ALEKSINAC ZNA KOJE SIMIC!!!!!
  A ON DIREKTOR?????
  KUKU LELE,ALEKSINCU!!!!!!!!!
  MA KOD NAS TI JE BILO I BICE PRAVILO:SVE STO IMALO MOZE DA BUDE USPESNO,SASECI ODMAH U KORENU,NE DOZVOLITI DA SE RAZVIJA,USPEH NESPOSOBNOJ VLASTI SAMO STETI...
  PA NASTAVITE DA PLJUJETE...AL AKO MOZE SEBI U LICE,JER KO NAS VODI ZA BOLJE I NISMO!
  A TI SIMICU,KUPUJ KOLA,SALJI LJUDE DA SEKU VODU...PA POSTO SI TI ''BEZGRESAN''MIRNO SPAVAJ...

 • (+1) (-2)

  keny67 18.08.2014.
  Uništiti sve što imalo miriše na selo. Monumentalno


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima