Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одборник потписао донорску картицу

rss

11.11.2017. Д.О.

Одборник СО Алексинац, Драгослав Радојковић је потписао донорску картицу.

Одборник потписао донорску картицу

У присуству Миодрага Војиновића из удружења Добровољних давалаца крви, одборник Радојковић је читаоцима сајта Алексинац.Нет послао следећу поруку:

"Најстарији сам одборник у СО Алексинац, и користим ову прилику да покренем акцију потписивања донорске картице од стране свих 55 одборника локалног парламента.
Позивам све моје колеге из СО Алексинац да ми се у овој акцији придруже. За све детаље око потписивања донорске картице могу се јавити Миши Војиновићу који је међу првима покренуо ову акцију на територији општине Алексинац."

Миодраг Војиновић је један од најзаслужнијих што се општина Алексинац налази у врху општина у целој Србији по успешнпости и промоцији идеје донирања органа.

"Придружујем се позиву мог пријатеља одборника Радојковића, и позивам све заинтересоване становнике општине Алексинац, да приступе акцији јер сматрам да је потписивање донорске карице заиста један хуман и користан чин, сваког пунолетног грађанина."


# Драгослав Радојковић општина хуманост Алексинац.Нет Миодраг Војиновић ДДК донирање органа СО Алексинац донаторска картица
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима