Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Odbornik potpisao donorsku karticu

rss

11.11.2017. D.O.

Odbornik SO Aleksinac, Dragoslav Radojković je potpisao donorsku karticu.

Odbornik potpisao donorsku karticu

U prisustvu Miodraga Vojinovića iz udruženja Dobrovoljnih davalaca krvi, odbornik Radojković je čitaocima sajta Aleksinac.Net poslao sledeću poruku:

"Najstariji sam odbornik u SO Aleksinac, i koristim ovu priliku da pokrenem akciju potpisivanja donorske kartice od strane svih 55 odbornika lokalnog parlamenta.
Pozivam sve moje kolege iz SO Aleksinac da mi se u ovoj akciji pridruže. Za sve detalje oko potpisivanja donorske kartice mogu se javiti Miši Vojinoviću koji je među prvima pokrenuo ovu akciju na teritoriji opštine Aleksinac."

Miodrag Vojinović je jedan od najzaslužnijih što se opština Aleksinac nalazi u vrhu opština u celoj Srbiji po uspešnposti i promociji ideje doniranja organa.

"Pridružujem se pozivu mog prijatelja odbornika Radojkovića, i pozivam sve zainteresovane stanovnike opštine Aleksinac, da pristupe akciji jer smatram da je potpisivanje donorske karice zaista jedan human i koristan čin, svakog punoletnog građanina."


# Dragoslav Radojković opština humanost Aleksinac.Net Miodrag Vojinović DDK doniranje organa SO Aleksinac donatorska kartica
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima