Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Новогодишња приредба поводом отварања нових просторија ОШ "Смех и суза"

rss

29.12.2014.

Ученици и наставници Основне школе "Смех и суза" имали су разлога за славље.
Свечано је отворен дограђени и реновирани објекат који је намењен деци са вишеструким сметњама у развоју у који је локална самоуправа Алексинца уложила око 5,5 милиона динара.

Новогодишња приредба поводом отварања нових просторија ОШ "Смех и суза"

Поред рампе за прилаз намењене инвалидним лицима, изграђена је наменска учионица за рад са децом са вишеструким сметњама, пет тоалетних просторија укључујучи и оне намењене инвалидним лицима; рекосатруиасана је дигитална учионица, наставничка зборница и чајна кухиња, а напокон су стручне службе и управа школе добиле одговарајући радни простор.

Круну свечаности чинио је новогодишњи културно- забавни програм и изложба ученичких радова. Наравно, није изостао ни Деда Мраз који је ученицима поделио новогодишње пакетиће које су обезбедили Банка "Интеза", "Дунав осигурање", немачка фирма "Адра" и, у оквиру инклузивне сарадње двеју школа, ОШ "Аца Синадиновић" из Лоћике.

Свечаном отварању овог објекта присуствовали су председник општине Ненад Станковић, начелник општинске управе Дејан Милошевић и начелник одељења за општу управу и друштвене делатности Драган Јовановић.  

Фејсбук профил ОШ "Смех и суза"


# председник општине Дејан Милошевић школе Ненад Станковић изложба Смех и суза ОШ Драган Јовановић Деда Мраз
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима