Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Лежећи полицајци пре почетка школске године?

rss

27.08.2014. извор: Општина Алексинац

Данас је у сали Скупштине општине одржана 21. седница Савета за безбедност саобраћаја на путевима на територији општине Алексинац. Седницом је председавао Милош Милошевић, заменик председника Савета, а на дневном реду нашле су се три тачке.

Лежећи полицајци пре почетка школске године?

Прву тачку дневног реда представљало је разматрање Захтева ЈКП „Водовод и канализација“ за давање сагласности на Елаборат посебне организације саобраћаја за време извођења радова на реконструкцији водоводне мреже (замена азбестних цеви) у улицама Душана Тривунца, Дракчета Миловановића и Књаза Милоша.

Након детаљне расправе, Елаборат је већином гласова усвојен и биће послат Одељењу саобраћајне полиције Полицијске станице у Алексинцу на мишљење и давање сагласности. Почетак радова заказан је за почетак септембра и планирано је да радови не трају дуже од два месеца, док ће грађани накнадно бити обавештени о договореном режиму измене саобраћаја. Поводом ове тачке, седници су присуствовали и представници предузећа „Ниш-експрес“, као и извођача радова на реконструкцији водоводне мреже - фирме “Wetricom“ из Београда.

У наставку седнице донет је закључак да се до почетка нове школске године поставе хоризонтални успоривачи саобраћаја (лежећи полицајци) у улици Тихомира Ђорђевића, у зони ОШ „Љупче Николић“, на локацијама на којима су се они налазили пре реконструкције ове улице. Најављено постављање пешачких прелаза на платформи одложено је до завршетка процеса техничке контроле Пројекта техничке регулације саобраћаја.

 


# саобраћај безбедност лежећи полицајци Душана Тривунца Милош Милошевић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима