Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ležeći policajci pre početka školske godine?

rss

27.08.2014. izvor: Opština Aleksinac

Danas je u sali Skupštine opštine održana 21. sednica Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Aleksinac. Sednicom je predsedavao Miloš Milošević, zamenik predsednika Saveta, a na dnevnom redu našle su se tri tačke.

Ležeći policajci pre početka školske godine?

Prvu tačku dnevnog reda predstavljalo je razmatranje Zahteva JKP „Vodovod i kanalizacija“ za davanje saglasnosti na Elaborat posebne organizacije saobraćaja za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže (zamena azbestnih cevi) u ulicama Dušana Trivunca, Drakčeta Milovanovića i Knjaza Miloša.

Nakon detaljne rasprave, Elaborat je većinom glasova usvojen i biće poslat Odeljenju saobraćajne policije Policijske stanice u Aleksincu na mišljenje i davanje saglasnosti. Početak radova zakazan je za početak septembra i planirano je da radovi ne traju duže od dva meseca, dok će građani naknadno biti obavešteni o dogovorenom režimu izmene saobraćaja. Povodom ove tačke, sednici su prisustvovali i predstavnici preduzeća „Niš-ekspres“, kao i izvođača radova na rekonstrukciji vodovodne mreže - firme “Wetricom“ iz Beograda.

U nastavku sednice donet je zaključak da se do početka nove školske godine postave horizontalni usporivači saobraćaja (ležeći policajci) u ulici Tihomira Đorđevića, u zoni OŠ „Ljupče Nikolić“, na lokacijama na kojima su se oni nalazili pre rekonstrukcije ove ulice. Najavljeno postavljanje pešačkih prelaza na platformi odloženo je do završetka procesa tehničke kontrole Projekta tehničke regulacije saobraćaja.

 

Komentara: 0


# saobraćaj bezbednost ležeći policajci Dušana Trivunca
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima