Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Лежећи полицајци ће бити ускоро постављени

rss

16.06.2014.

Алексинац.Нет се понекад труди да критиком покрене нека питања, али зато желимо и похвалом да укажемо на добре примере општинских чиновника.

Лежећи полицајци ће бити ускоро постављени

Овога пута похваљујемо Уроша Величковића, ПР општине  Алексинац, јер се ради о једином општинском чиновнику који одговара на званично постављена питања. Од њега смо и добили информацију да је у току административно правна процедура за поставку лежећих полицајаца.

Писмо преносимо у оригиналу, како би и другим представницима локалне власти указали на леп пример савесног радника општинске управе.

Поштовани,
извињавамо Вам се на извесном кашњењу са одговором.

Савет за безбедност саобраћаја на путевима на територији општине Алексинац наручио је израду Пројекта техничке регулације саобраћаја, катастра саобраћајне сигнализације и анализе ауто-такси превоза.

Пројекат је израдио Пројектни биро„Сигналпро-дизајн“ из Ниша, и он се тренутно налази у поступку техничке контроле, коју врши Саобраћајни факултет из Београда.

Овим пројектом предвиђено је постављање пешачких прелаза на платформи, који би имали функцију тзв. лежећих полицајаца, у зонама школа које сте поменули.

Завршетак техничке контроле овог пројекта очекујемо до краја овог месеца, док би поменуте пешачке платформе требало да буду постављене до 1. септембра и почетка нове школске године.

Срдачан поздрав.
Урош Величковић,
портпарол општине Алексинац


# саобраћај Урош Величковић Алексинац.Нет лежећи полицајци Савет за безбедност саобраћаја такси превоз
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима