Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ležeći policajci će biti uskoro postavljeni

rss

16.06.2014.

Aleksinac.Net se ponekad trudi da kritikom pokrene neka pitanja, ali zato želimo i pohvalom da ukažemo na dobre primere opštinskih činovnika.

Ležeći policajci će biti uskoro postavljeni

Ovoga puta pohvaljujemo Uroša Veličkovića, PR opštine  Aleksinac, jer se radi o jedinom opštinskom činovniku koji odgovara na zvanično postavljena pitanja. Od njega smo i dobili informaciju da je u toku administrativno pravna procedura za postavku ležećih policajaca.

Pismo prenosimo u originalu, kako bi i drugim predstavnicima lokalne vlasti ukazali na lep primer savesnog radnika opštinske uprave.

Poštovani,
izvinjavamo Vam se na izvesnom kašnjenju sa odgovorom.

Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Aleksinac naručio je izradu Projekta tehničke regulacije saobraćaja, katastra saobraćajne signalizacije i analize auto-taksi prevoza.

Projekat je izradio Projektni biro„Signalpro-dizajn“ iz Niša, i on se trenutno nalazi u postupku tehničke kontrole, koju vrši Saobraćajni fakultet iz Beograda.

Ovim projektom predviđeno je postavljanje pešačkih prelaza na platformi, koji bi imali funkciju tzv. ležećih policajaca, u zonama škola koje ste pomenuli.

Završetak tehničke kontrole ovog projekta očekujemo do kraja ovog meseca, dok bi pomenute pešačke platforme trebalo da budu postavljene do 1. septembra i početka nove školske godine.

Srdačan pozdrav.
Uroš Veličković,
portparol opštine Aleksinac

Komentara: 3


# saobraćaj Uroš Veličković ležeći policajci Savet za bezbednost saobraćaja taksi prevoz
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+5) (-0)

  stariji sugradjani 18.06.2014.
  Od lezecih policajaca ce sigurno biti vise koristi nego od ovih na dve noge.Nisu skloni korupciji,uvek ce biti tamo gde je potrebno i nece se izivljavati nad ljudima.
  Ali zato ovi drugi,hodajuci,su prica za sebe.
  U gradu je pravi "Teksas" od haosa i razularene omladine koja nocu divlja pijana i drogirana.Deru se,urlaju do zore,lome sve sto im dodje pod ruku,ali od policije ni traga.
  Tako je bilo i u noci 17.juna,kad su do 6.sati ujutru divljali huligani
  u ulici Dusana Trivunca,kod spomenika Nato-zrtvama.
  Ljudi su zvali policiju,ali su oni tek oko 5 sati ujutru dosli i rekli sledece:Pa lepo smo vas pustili sinoc tu u parku da sedite a vi gle

 • (+4) (-0)

  stariji sugradjani 18.06.2014.
  sta radite,i pri tom u policijski auto uveli mladica i plavokosu devojku koji su se cele noci izivljavali na ulici,deruci se,urlajuci i lomeci flase iz obliznjeg diskonta pa i bacajuci gajbe.Probudili su sve zivo i uznemirili da nismo mogli da zaspimo od stresa.Ulica je bila sva u srci od flasa i ostale ambalaze.SRAMOTA ya te mlade ljude,njihove roditelje ali i za policiju koja ne reaguje.

 • (+0) (-0)

  Info 18.06.2014.
  Sin i ćerka od Ljubu traktora učesnici.Inače Ljubin sin svaki dan pravi haos po gradu ovo je samo sad bilo žešće!A policija ga moli da udje u auto,pa gde to ima...


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima