Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Удес на путу Алексинац - Житковац

rss

02.07.2019. Божа Марковић

Данас нешто пре 17 сати дошло је до удеса на регионалном путу Житковац-Алексинац.

Удес на путу Алексинац - Житковац

Путничко возило црно-металик боје, марке Пежо 307, јагодинских саобраћајних таблица кретало се из Житковца ка Алексинцу. На првој кривини на десно, иза бензинске пумпе, на излазу, возач је изгубио контролу и излетео са десне траке којом се кретао на банкину леве стране коловоза. Вероватно је возач плашећи се слетања са пута нагло скренуо на десно и ударио у старо и велико стабло једине тополе на том делу пута.

Возило је ударило левом страном у велико дрво, које је скоро 100% уништено. Од силине удара је излетело предње ветробан стакло на возилу. Кроз отвор је сувозач испао из возила и одлетео више од десетак метара од возила.

По удесу су на лице места дошле две полицијске патроле и хитна помоћ. Од четворо путника у овом возилу сви су задобили лакше и теже повреде, од којих је једна жена тешко повређен. Њих три је одвежено у Општу болницу Алекдинац на даље збринавање. Возач је последњи збринут, у шоку од удеса и због страха за здравље повређених сувозача. У току је увиђај полиције, а екипа хитне помоћи пружа медицинску помоћ возачу, који има подеротине, посекотине и видно храмље на леву ногу, али његово здравствено стање ће бити сагледано у Општој болници Алексинац.

Текст и фото: Божа Марковић


# Алексинац полиција Житковац саобраћај саобраћајна незгода хитна помоћ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима