Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ухапшени због убиства у центру Братиславе пореклом из Алексинца

rss

12.12.2019. Вечерње новости

Двојица младића која су осумњичена да су брутално убили Николу Косанића (22) из Сопота, ухапшена су у Мађарској, како се незванично сазнаје они су пореклом из Алексинца.

Никола Косанић - Фото Фејсбук

Полиција Словачке саопштила је да су у уторак ухапшене четири особе за које се сумња да су учествовале у убиству Николе Косанића (22) у Братислави.

У Мађарској су ухапшени Славко Ђ. (21) из Алексинца, као и Јован М. (26) такође из овог града. Наши државни органи обавештени су да ће против њих двојице бити подигнута оптужница због умешаности у убиство и биће изручени Словачкој.

Наши државни органи обавештени су да ће против њих двојице бити подигнута оптужница због умешаности у убиство.

Двојица младића која су осумњичена да су брутално убили Николу Косанића (22) из Сопота, ухапшена су у Мађарској, сазнаје Курир.

Истог јутра када су Николу пребили до смрти у центру Братиславе, двојица нападача су побегли, а двојица која нису директно учествовала у нападу су ухапшени одмах.

Како Курир незванично сазнаје, реч је о младићима из Алексинца.

Полиција је у недељу око 5 сати примила поруку да човек без свести лежи на улици испред зграде Главне поште. На лице места одмах је дошла и Хитна помоц́ која је могла да констатује само смрт јер несрећном младићу није било спаса.

Полиција је преко снимака тражила Николине убице које су га монструозно лишили живота.


# Алексинац полиција убиство хапшење Мађарска Словачка
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима