Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ухапшена власница ресторана у Алексинцу, сакривала снимке камера

rss

20.05.2021. Данас

Нишка полиција ухапсила је Ј.Р.К. (38), власницу ресторана у Алексинцу, због сумње да је 16. маја, након туче у том локалу у којој је од задобијених повреда преминуо Алекса Стојменовић (25), сакрила дигитални рекордер за видео надзор и тиме онемогућила полицијским службеницима истражне радње.

Ухапшена власница ресторана у Алексинцу, сакривала снимке камера

Према незваничним информацијама, Ј.Р.К. је истражним органима најпре рекла да јој је систем за видео наџор изгорео у пожару, а потом је јуче одлучила да рисивер преда полицији.

У саопштењу Полицијске управе Ниш се такође наводи да ће власница локала одговарати за кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије јер полиција приликом интервенисања затекла више особа, од дозвољеног броја.

Осумњичена је, уз кривичне пријаве, приведена Основном јавном тужилаштву у Алексинцу.

Нишка полиција је у току преподнева ухапсила О.П. (18) из Алексинца због сумње да је током туче нанео тешке повреде Алекси Стојменовићу (25), због којих је он потом преминуо.

Како је саопштено из Полицијске управе за Ниш, због учествовања у истој тучи ухапшени су М. С. (26) и З. Т. (18), из Алексинца.

Обдукцијом је утврђено да је Стојменовић преминуо услед ударца у врат, песницом или неким чврстим предметом.

Извор


# полиција туча хапшење Алекса Стојменовић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима