Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uhapšena vlasnica restorana u Aleksincu, sakrivala snimke kamera

rss

20.05.2021. Danas

Niška policija uhapsila je J.R.K. (38), vlasnicu restorana u Aleksincu, zbog sumnje da je 16. maja, nakon tuče u tom lokalu u kojoj je od zadobijenih povreda preminuo Aleksa Stojmenović (25), sakrila digitalni rekorder za video nadzor i time onemogućila policijskim službenicima istražne radnje.

Uhapšena vlasnica restorana u Aleksincu, sakrivala snimke kamera

Prema nezvaničnim informacijama, J.R.K. je istražnim organima najpre rekla da joj je sistem za video nadžor izgoreo u požaru, a potom je juče odlučila da risiver preda policiji.

U saopštenju Policijske uprave Niš se takođe navodi da će vlasnica lokala odgovarati za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije jer policija prilikom intervenisanja zatekla više osoba, od dozvoljenog broja.

Osumnjičena je, uz krivične prijave, privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Niška policija je u toku prepodneva uhapsila O.P. (18) iz Aleksinca zbog sumnje da je tokom tuče naneo teške povrede Aleksi Stojmenoviću (25), zbog kojih je on potom preminuo.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave za Niš, zbog učestvovanja u istoj tuči uhapšeni su M. S. (26) i Z. T. (18), iz Aleksinca.

Obdukcijom je utvrđeno da je Stojmenović preminuo usled udarca u vrat, pesnicom ili nekim čvrstim predmetom.

Izvor


# policija tuča hapšenje Aleksa Stojmenović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima