Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Сви чланови породице Ђокић убијени су из ватреног оружја, а потом спаљени

rss

04.10.2021. Политика

Како је „Политика” ексклузивно сазнала данас у раним поподневним сатима од истражних органа који и даље непрестано раде на утврђивању свих детаља стравичног злочина у околини Алексинца, према првим и поузданим налазима стручњака судске медицине, сви чланови породице Ђокић – Горан (57), његова супруга Гордана (54) и њихова кћерка Лидија (25), ликвидирани су из ватреног оружја, а потом спаљени.

Сви чланови породице Ђокић убијени су из ватреног оружја, а потом спаљени

Обдукција је још увек у току, али према досадашњим налазима на угљенисаним посмртним остацима, утврђено је да су Горан и Гордана лишени живота са по најмање два пројектила из ватреног оружја, највероватније из пиштоља – у главу и грудни кош. Аналогно томе претпоставља се да је на исти начин убијена и Лидија, чији су остаци највише, скоро до непрепознатљивости угљенисани, што отежава рад обдуцената.

Политика такође сазнаје да скоро не постоје дилеме око начина ликвидације ове породице, односно да су Ђокићи убијени на једној, а да их је убица или више њих после злочина пребацили на другу локацију, на којој су спаљени. А претпоставља се да су највероватније најпре убијене кћерка и супруга власника мењачнице, а потом и он.

Мотиви овог стравичног злочина и даље су непознати, а како смо сазнали од полиције и у тужилаштву све се више закључује да је убица, или више особа које су учествовале у монструозном злочину, добро познавали и чланове породице Ђокић, али и терен на којем су Горан, Гордана и Лидија отети, као и неприступачно подручје ла левој обали Јужне Мораве на којем су убијени, сакривени и спаљени.

Извор


# полиција суд убиство мењачница породица Ђокић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима