Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Проговориле комшије о подвођењу девојчице из Алексинца

rss

24.08.2020. Курир

- Мајка се са ћерком у село доселила пре три године. Живеле су у оронулој кући крај реке. Девојчица је преживела хорор. Од једанаесте године морала је да се проституише, мајка јој је налазила клијенте - каже извор из истраге.

Фото: илустрација

Како каже, не зна се број мушкараца с којима је девојчица морала да буде интимна, а мајка ју је водила и у Ниш код клијената.

- Та жена је велико зло! Згражавали смо се над оним што се дешавало у тој кући. Мушкарци би почели да долазе увече, а одлазили би тек у зору. Клијенти су углавном долазили и одлазили таксијем. Било је и стараца. Често их је било и више истовремено, вероватно су оргијали с јадним дететом - причају комшије и настављају:

- Девојчица је веома лепа, али се видело да је тужна и измучена. Ко зна шта је јадна све морала да трпи и са колико мушкарац је морала да спава само да би њена мајка монструм имала новац. Наводно, ако би одбила да има однос с клијентом, девојчица је од мајке добијала батине, била је изгладњивана, понижавана...

Како сазнајемо, осумњичена је на саслушању негирала кривицу, али је девојчица до детаља описала пакао кроз који је прошла.

Одређен притвор

- Девојчица је описала како је мајка налазила клијенте, како су они долазили, како су плаћали. Рекла је да су углавном давали евре, али да је мајка прихватала и динаре, а да је најчешће узимала од 1.000 до 3.000 динара. Такође, ако неко није имао кеш, мајка је прихватала и храну, намирнице за кућу, дрва за огрев - каже извор и наставља:

- Девојчица је поименце навела неке муштерије, па су и они ухапшени. Такође, гинеколошким прегледом је утврђено да је сексуално злостављана.

Мајци је одређен притвор до 30 дана због кривичног дела трговине људима.

Подводила и друге девојчице?

Комшије кажу да је у кући страве једно време боравила још једна девојчица, старија од жртве. - Не знамо да ли је и то њена ћерка, јер је то дете ођедном нестало и нисмо је више виђали. После су ту долазиле и друге девојчице, али су се кратко задржавале. Није овде реч о греху само према сопственом детету, она је вероватно подводила и туђе ћерке, а прича се и да је скупљала девојчице, које су потом одвођене у иностранство у бело робље - каже комшија.

Извор


# полиција Катун хапшење малолетници проституција
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима