Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Progovorile komšije o podvođenju devojčice iz Aleksinca

rss

24.08.2020. Kurir

- Majka se sa ćerkom u selo doselila pre tri godine. Živele su u oronuloj kući kraj reke. Devojčica je preživela horor. Od jedanaeste godine morala je da se prostituiše, majka joj je nalazila klijente - kaže izvor iz istrage.

Foto: ilustracija

Kako kaže, ne zna se broj muškaraca s kojima je devojčica morala da bude intimna, a majka ju je vodila i u Niš kod klijenata.

- Ta žena je veliko zlo! Zgražavali smo se nad onim što se dešavalo u toj kući. Muškarci bi počeli da dolaze uveče, a odlazili bi tek u zoru. Klijenti su uglavnom dolazili i odlazili taksijem. Bilo je i staraca. Često ih je bilo i više istovremeno, verovatno su orgijali s jadnim detetom - pričaju komšije i nastavljaju:

- Devojčica je veoma lepa, ali se videlo da je tužna i izmučena. Ko zna šta je jadna sve morala da trpi i sa koliko muškarac je morala da spava samo da bi njena majka monstrum imala novac. Navodno, ako bi odbila da ima odnos s klijentom, devojčica je od majke dobijala batine, bila je izgladnjivana, ponižavana...

Kako saznajemo, osumnjičena je na saslušanju negirala krivicu, ali je devojčica do detalja opisala pakao kroz koji je prošla.

Određen pritvor

- Devojčica je opisala kako je majka nalazila klijente, kako su oni dolazili, kako su plaćali. Rekla je da su uglavnom davali evre, ali da je majka prihvatala i dinare, a da je najčešće uzimala od 1.000 do 3.000 dinara. Takođe, ako neko nije imao keš, majka je prihvatala i hranu, namirnice za kuću, drva za ogrev - kaže izvor i nastavlja:

- Devojčica je poimence navela neke mušterije, pa su i oni uhapšeni. Takođe, ginekološkim pregledom je utvrđeno da je seksualno zlostavljana.

Majci je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela trgovine ljudima.

Podvodila i druge devojčice?

Komšije kažu da je u kući strave jedno vreme boravila još jedna devojčica, starija od žrtve. - Ne znamo da li je i to njena ćerka, jer je to dete ođednom nestalo i nismo je više viđali. Posle su tu dolazile i druge devojčice, ali su se kratko zadržavale. Nije ovde reč o grehu samo prema sopstvenom detetu, ona je verovatno podvodila i tuđe ćerke, a priča se i da je skupljala devojčice, koje su potom odvođene u inostranstvo u belo roblje - kaže komšija.

Izvor

Komentara: 4


# policija Katun hapšenje maloletnici prostitucija
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+16) (-15)

  KOMSIJE 24.08.2020.
  Prvo sam pomislila što nisu te komšije prijavile i taman htedoh da ih obaspem raznim epitetima a onda se setih...a kome da prijave, ko preduzima šta iz svoje nadležnosti...prijavljuju ljudi pa posle imaju samo problema..

 • (+9) (-4)

  Marina 24.08.2020.
  Niko ne pominje koje mesto je u pitanju. Mislim da bi trebalo da se zna. O ovakvim gnusnim stvarima treba pricati na sav glas, i ne treba skrivati identitet doticne nazovi "MAJKE".
  Ovo je strasno.

 • (+26) (-4)

  Petar 24.08.2020.
  Gnjide ljudske! I Vi sa ovim komentarom i komsije koje znaju a cute, GNJIDE!

  Svi bi smo hteli da menjamo nesto u drzavi, da politicki napredujemo a kulturoloski smo nule. Bukvalno nam SILUJU DECU i neko bude tolika kukavica da se zali kako nema kome da prijavi? Pa sta je nama sveto, gde smo mi to razlikujemo od kerova ako silovanje deteta podpada pod floskulu, cuti, nemoj da dizes glavu. To se resava u ulici, ako ne u ulicu u selu, ako ne u selu u gradu. Pa nema te prepreke gde bi progutao ponos na ovakvo nedelo... Bruka

 • (+3) (-1)

  Perasa 25.08.2020.
  Katun


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima