Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Погинуо бициклиста у Нозрини, возач побегао

rss

02.07.2016. РТС, Јужна Србија Инфо

Бициклиста Б.Р. (48) је настрадао у селу Нозрина код Алексинца када је на њега налетео аутомобил. Возач М.П. (40) је побегао са лица места.

илустрација

Бициклиста (1968. годиште) је преминуо на путу до болнице.

Како је РТС-у потврђено у полицији, пронађен је аутомобил "југо" нишких регистарских таблица којим је управљала особа 1976. годиште из околине Алексинца.

Након незгоде, возач “југа” М.П. побегао је са лица места, али је брзом и ефикасном акцијом алексиначке и нишке полиције пронађен за непун сат времена.

Због обарања бициклисте њему прети кривична пријава за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја али би могао да буде осумњичен и за непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној несрећи, будући да је побегао са места удеса.

Саобраћајна незгода се догодила око 23 часа у селу Нозрина код Алексинца.

Коментара: 4


# саобраћај аутомобил саобраћајна незгода Нозрина кривична пријава
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-4)

    goran 02.07.2016.
    Bravo ,aleksinc, net .za brzinu prenosa informacije . Samo nakon sat i po od dogadjaja , vi ste to objavili . Radio Aleksinac će to na tanane , u ponedeljak , posle sportskih vesti

  • (+1) (-5)

    Mishel Nour 02.07.2016.
    Vožnja pod dejstvom alkohola, neprilagođena brzina ili neosvetljen bicikl. Čak da je bicikl i bio propisno osvetljen, nemoguće ga je videti ako ti u susret nailazi drugi auto sa dugim ili nepravilno nameštenim farovima. Kako god, za sada je krivica vozača koji je pobegao sa mesta nesreće. To jest, krivica je i saobraćajne policije koja ne sankcioniše nesavesne bicikliste, kriva je i država koja ne dozvoljava povećanje broja policajaca. Neki dan sam prišao saobraćajcu, porazgovarao o problemu u vezi velikog broja skutera koje voze deca od oko 14 god, divljaju noću na šta mi je odgovorio da sve znaju o tim problemima a onda me upitao da li znam da imaju samo jedno vozilo za intervencije za Opštinu od 70 i kusur sela ??? Kako god, neka je laka zemlja nastradalom a vi roditelji koji dozvoljavate svojoj neiskusnoj deci da voze motore bez ikakvog poznavanja saobraćaja i bez dozvole uzmite se u pamet dok još nije kasno i ne okrećite glavu i ne branite svoju decu kada vam priđem i skrenem pažnju na ponašanje dece. Ubiće sebe ili nekoga.

  • (+1) (-2)

    мира 02.07.2016.
    Mrtva usta ne govore, obicno je kriv onaj ko strada

  • (+1) (-0)

    Luka Doncic 03.07.2016.
    Biciklista inace ne pije i ovoga puta sigurno nije bio pijan kretao se propisno strogo svojom stranom ulice sa osvetljenom biciklom kriv je vozac juga koj je bio pijan.Pobegao je nakon sto je udarijo biciklistu i ostavio ga tako povredjenog ali osim koja je dokazala te cinjenice I NEKO TO OD GORE VIDI SVE!


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима