Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пијани возач усмртио пешака

rss

22.07.2013.

У саобраћајној несрећи, која се догодила 22. јула на путу између Алексинца и Житковца, погинуо је Бобан Ђорђевић (43) када га је ударио ауто којим је управљао возач у алкохолисаном стању.

Пијани возач усмртио пешака

На путу Алексинац - Житковац, ноћас око 00.15 часова, догодила се саобраћајна несрећа у којој је возило "пежо", алексиначке регистрације, којим је под дејством алкохола од 2,05 промила управљао Драган А. (1969) из Житковца оборило пешака Бобана Ђорђевићa (1970), који је у несрећи изгубио живот.

Алексиначка полиција лишила је слободе и донела решење о задржавању до 48 сати возачу Драгану А. због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Он ће, након истека мере задржавања, уз кривичну пријаву бити приведен истражном судији ради саслушања.

Трагедија се догодила у ноћи између недеље и понедељка док се Бобан пешке враћао са свадбе.

- Бобан је у недељу с оцем и мајком отишао на свадбу своје сестре од тетке. Родитељи су му се кући вратили око 22 сата, а он је остао с рођацима. Нешто после поноћи је кренуо кући. Ишао је ивицом коловоза када је на њега налетео аутомобил.

Полиција нас је позвала усред ноћи, а кад су нам рекли да је погинуо, ја сам се онесвестила - каже Соња Лазов, снаја настрадалог Бобана. На месту несреће видљиви су трагови кочења, а „пежо“ је после ударца слетео с пута и завршио у јарку.


# Житковац саобраћај аутомобил возач
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима